کسب رتبه نخست ملی دانشگاه علوم پزشکی تهران در رتبه بندی دانشگاهی «RUR»

براساس گزارش آژانس رتبه بندیRUR (Round University Ranking) در سال 2023، دانشگاه علوم پزشکی تهران در بین 24 موسسه ایرانی، در جایگاه نخست ملی قرار گرفت. همچنین در آخرین ویرایش نظام رتبه بندی CWTS Leiden در سال 2023، رتبه دانشگاه علوم پزشکی تهران در بین بیش از 1400 دانشگاه و موسسه علمی جهانی، در شاخص اثرگذاری در رتبه 247 قرار دارد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، نظام رتبه بندی «RUR» عملکرد موسسه های برتر جهان را براساس 20 سنجه و برمبنای چهار محور آموزشی، پژوهشی، تنوع جهانی و پایداری مالی مورد ارزیابی قرار می دهد. براساس این رتبه بندی دانشگاه علوم پزشکی تهران با رتبه جهانی 165 در میان دانشگاه های ملی در رتبه نخست قرار دارد.
در گزارش سال 2023 رتبه بندی «RUR»، «دانشگاه هاروارد» پیشگام مؤسسه های جهان است و MIT «موسسه فناوری کالیفرنیا»، «دانشگاه استنفورد»، «امپریال کالج لندن»، «دانشگاه پنسیلوانیا»، «دانشگاه پکینگ»، «دانشگاه ییل»، «دانشگاه آکسفورد» و «دانشگاه شیکاگو» در جایگاه دوم تا دهم قرار دارند.
همچنین در  رتبه بندی CWTS Leiden دانشگاه علوم پزشکی تهران امتیاز جنرال حدود 142 را کسب کرده است.
نظام های رتبه بندی به شناسایی نقاط ضعف و ترغیب پژوهشگران به برنامه ریزی در جهت رفع آنها کمک می کند.

سمیرا  کرمی

سمیرا کرمی