کنگره سالیانه اروانکولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می‌شود

مرکز تحقیقات سرطان‌های دستگاه ادراری و تناسلی ایران، پنجمین کنگره سالیانه اروانکولوژی را برگزار می‌کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، پنجمین کنگره سالیانه اروانکولوژی به همت مرکز تحقیقات سرطان‌های دستگاه ادراری و تناسلی بیمارستان امام خمینی (ره) و همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران برای متخصصین رشته‌های اورولوژی، انکولوژی، رادیوتراپی، پاتولوژی و پزشکی هسته‌ای 15 تا 17 شهریورماه 1402 در تهران هتل اسپیناس پالاس برگزار می‌شود.
کنگره اروانکولوژی با محورهای اپیدمیولوژی و عوامل خطر، اتیولوژی، تازه‌های تشخیص و مرحله‌بندی، سبک زندگی تغذیه، فعالیت بدنی خودمراقبتی، استرس و تازه‌های درمان (جراحی، رادیوتراپی، ایمونوتراپی، هورمون تراپی، شیمی‌درمانی، سلول‌های بنیادی و ژن‌درمانی) برگزار می شود.
 توضیح اینکه، این کنگره دارای 15 امتیاز بازآموزی است و مهلت ارسال خلاصه مقالات 1 شهریورماه 1402 است.
علاقه‌مندان می‌توانند برای اطلاعات بیشتر به نشانی اینجا مراجعه کنند.

زهرا  حری

زهرا حری