گرامیداشت روز علوم آزمایشگاهی در مرکز قلب تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران

همزمان با زادروز حکیم جرجانی و روز علوم آزمایشگاهی، دکتر حسین نوید از آزمایشگاه مرکزی مرکز قلب تهران بازدید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز قلب تهران، روز چهار شنبه 30 فروردین 1402 همزمان با روز علوم آزمایشگاهی دکتر حسین نوید معاون توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع  مرکز قلب تهران به همراه مدیر روابط عمومی از آزمایشگاه مرکز دیدن و با دکتر محمد علی برومند رئیس آزمایشگاه، گفتگو کرد.
دکتر نوید ضمن تبریک روز علوم آزمایشگاهی به همکاران این واحد، از خدمات ارزنده آنان تقدیر کرد.
وی گفت: بخش آزمایشگاه در مجموعه های بیمارستانی دارای اهمیت بسیار بالایی است و بعنوان بازوی اصلی پزشکی و تشخیصی محسوب می شود لذا ارزش کار شما در تکمیل فرایند درمان اهمیت بالایی دارد.
در این دیدارها دکتر برومند هم از حضور مسئولان و گرامیداشت این روز و توجه به چنین مناسبتهایی تقدیر و تشکر کرد.

سید محسن  اسماعیلی

سید محسن اسماعیلی