• تاریخ انتشار : 1402/12/08 - 07:29
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 468
  • زمان مطالعه : 3 دقیقه

دانشگاه علوم پزشکی تهران رتبه اول هشتمین جشنواره آموزشی تحصیلی جایزه ملی ایثار را کسب کرد

مراسم اختتامیه جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار با حضور معاون رئییس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران برگزار و از 84 برتر علمی آموزشی شامل دانشجویان، دانش آموزان، طلاب شاهد و ایثارگر تجلیل شد که دانشگاه علوم پزشکی تهران در دو بخش داوری نهایی وزارت بهداشت و داوری بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ، در مجموع با 10 منتخب، رتبه اول را در بین دانشگاه های علوم پزشکی کشور به خود اختصاص داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران دفتر مدیریت امور دانشجویان شاهد وایثارگر، اختتامیه هشتمین جشنواره آموزشی تحصیلی «جایزه ملی ایثار» 1 اسفندماه 1402 با حضور دکتر سیدامیرحسین قاضی زاده هاشمی معاون رئیس جمهور و رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران ، رضا مراد صحرایی وزیر آموزش و پرورش ، رضا البرزی مدیر کل شاهد و ایثارگر وزارت بهداشت ، دکتر احسان مقیمی مشاور رئیس دانشگاه در امور ایثارگران و مدیر دانشجویان شاهد و ایثارگر و مسئولین سایر نهادها و دانشگاه ها، در هتل پارسیان انقلاب برگزار شد.
سید امیرحسین قاضی زاده هاشمی، معاون رئیس جمهور و رییس بنیاد شهید و امور ایثارگران در آیین برگزاری هشتمین «جایزه ملی ایثار» با بیان اینکه باید بدانیم علم و عالم به یکدیگر پیوند خورده‌اند گفت: اینکه از قدرت علم برای رشد، سعادت، کمال و مبارزه با فقر و سلطه گری در عالم استفاده کرد یا اینکه دانشمندان عالم را برای تاراج دیگران به اختیار بگیریم، نگاهی متفاوت است. انقلاب اسلامی ایران تمام ابزار مادی دنیا را مانند خود اسلام به رسمیت می‌شناسد و در واقع اسلام همه را به رسمیت می‌شناسند و نقطه تفاوت میان اسلام و سایر ادیان این است که علم را برای چه هدف، مسیر و کدام انسان و انسانیت در نظر بگیریم و نتیجه حاصل از آن چه خواهد بود.
 وی گفت: ما در اول انقلاب و همینطور در حال حاضر در محاصره و تحریم هستیم اما اکنون با زمان اوایل انقلاب متفاوت است. دشمنان ابتدای انقلاب الان نیز دشمن ما هستند، آنها در آن زمان در خود برای مبارزه با ما قدرتی می‌دیدند و نگران چیزی نبودند، اما الان همان قدرت و هم‌پیمانانشان در منطقه و خارج از منطقه جرات تهدید نظامی ایران را به خود راه نمی‌دهند چراکه این موضوع به همت قدرت علمی ایجاد شده توسط دانشمندان جوان ایرانی که توانسته‌اند امنیت ایجاد کنند، رخ داده است.
دکتر قاضی‌زاده هاشمی با بیان اینکه در ابعاد مختلف کشور دارای مسایل گسترده ای در همه حوزه های اقتصادی، انسانی، کشاورزی و غیره است و نیاز به حل مسایل در این زمینه ها وجود دارد، تاکید کرد: در واقع هیچ حوزه ای نیست که نیاز به تلاش نداشته باشد و خوشحالیم که ایثارگران عزیز مانند اوایل انقلاب در حل و فصل مسائل و مشکلات کشور پیشتاز هستند.
وی ادامه داد: در حقیقت برگزاری این جلسات بهانه ای برای الگوسازی و معرفی نمونه‌های مختلف است تا مسئولیت‌های مشترک را یادآوری کرده که این نهضت را در همه ابعاد قدرتمند کنیم چراکه نیاز است در این زمینه کار جدی تری اتفاق بیفتد و نسل‌های بعدی بتوانند در حوزه های مختلف تلاش کرده تا شاهد رشد همه جانبه باشیم. امیدوارم در بنیاد شهید و امور ایثارگران بتوانیم با طراحی درست مسیری را برای نمونه باز کنیم.
هشتمین جشنواره آموزشی، تحصیلی جایزه ملی ایثار با هدف ارزیابی دستاوردهای طرح شاهد و نیز افزایش انگیزه و تحرک تحصیلی جامعه هدف با مشارکت دستگاههای آموزشی عضو طرح شاهد برگزار شد و در پایان  این مراسم از 84 نفر برتر علمی آموزشی شامل دانشجویان، دانش آموزان، طلاب شاهد و ایثارگر و با حضور مسئولان عالی رتبه کشور در سطح ملی تقدیر و تجلیل به عمل آمد که دانشگاه علوم پزشکی تهران در دو بخش داوری نهایی وزارت بهداشت و داوری بنیاد شهید و امور ایثارگران تهران بزرگ،  جمعاً با 10 نفر منتخب، رتبه اول را در میان سایر دانشگاه های علوم پزشکی کشور به خود اختصاص داد.

  • گروه خبری : مدیریت امور دانشجویان شاهد و ایثارگر
  • کد خبر : 259899
کلمات کلیدی
مریم خرّم
تهیه کننده:

مریم خرّم

تصاویر