• تاریخ انتشار : 1398/06/02 - 14:01
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 646
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

از اعلام برگزاری جشن روپوش سفید و تقدیر از دانشجویان برتر تا قبولی 95 درصدی دستیاران در آزمون ارتقا در نشست هیات رئیسه دانشکده پزشکی

با تاکید اعضای هیات رئیسه دانشکده پزشکی، اواخر شهریور ماه جاری جشن روپوش سفید همراه با تقدیر از دانشجویان برتر حوزه های آموزشی، پژوهشی،اجتماعی و برگزیدگان المپیاد طی مراسم گذر از دوره فیزیوپاتولوژی به کارورزی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشکده پزشکی، در این نشست که صبح روز شنبه دوم شهریور 98 با حضور اعضای هیات رئیسه برگزار شد؛ در پیش از دستور پیشنهاد شد طی مراسم جشن روپوش سفید که اواخر شهریور ماه با همکاری دفتر توسعه آموزش و معاونت دانشجویی دانشکده در حاشیه مراسم گذر از دوره فیزیوپاتولوژی به کارورزی برگزار خواهد شد از دانشجویان برتر حوزه های آموزشی، پژوهشی، فعالان اجتماعی، برگزیدگان المپیاد علمی دانشجویان تقدیر شود.
استاد دکتر مسلم بهادری رئیس دفتر دانش آموختگان دانشگاه و مشاور رئیس دانشکده پزشکی با اشاره به اهمیت جشن روپوش سفید تاکید کرد: با توجه به شرایط اقتصادی کشور تمام جشن ها و مراسم های دانشکده از جمله جشن روپوش سفید باید با تکیه بر اقتصاد مقاومتی به صورت ساده برگزار شوند. 
دکتر شهریار نفیسی رئیس دانشکده پزشکی در خصوص تقدیر از دانشجویان گفت: تقدیر از دانشجویان برتر موجب تقویت روحیه و انگیزه در میان دانشجویان خواهد شد و صرف نظر از هدیه مادی، بحث معنوی این عمل بسیار موثر خواهد بود که همت جمعی و همکاری معاونت های مربوطه و روابط عمومی دانشکده را می طلبد.
در ادامه نشست هیات رئیسه، برگزاری و برنامه ریزی جشن گذر از دبیرستان به دانشگاه و مراسم آغاز سال تحصیلی مورد بحث قرار گرفت و مقرر شد از مراسم رسمی آغاز سال تحصیلی تا اردو و بازدید از دانشکده طی روز های یکم و تا سوم مهرماه برگزار شود.
پس از بیان مباحث پیش از دستور، دکتر علیرضا سیما مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی گزارشی از فرآیند مجازی سازی دانشکده پزشکی طی یکسال گذشته ارائه کرد و گفت: در یکسال گذشته سی ساعت محتوای آموزشی مجازی در دانشکده با همکاری دفتر توسعه آموزش دانشکده، مدیران دفاتر توسعه آموزش بیمارستان ها تولید شده است.
وی خاطر نشان کرد: اجرای فرایند مجازی سازی محتوای آموزشی نیازمند فرهنگ سازی، آموزش، توسعه زیر ساخت و پشتیبانی فنی و حمایت مادی و معنوی است که در این راستا نرم افزار لازم برای ضبط و ویرایش در کلاس ها و آمفی تئاتر های دانشکده و بیمارستان ها نصب شده و برای حفظ حقوق مادی و معنوی سعی شده تولید محتوای مجازی برای اساتید در ارتقاء و ترفیع موثر باشد.
مدیر دفتر توسعه آموزش دانشکده پزشکی با بیان این که محتوای مجازی یک ابزار است نه هدف و توانمندسازی علاوه بر مهارت یک فرهنگ است، گفت: صرفه جویی در وقت اعضای هیات علمی، صرفه جویی در هزینه ها و حفظ حقوق معنوی از جمله مزایای فرایند مجازی سازی است.
دکتر سیما در ادامه گزارشی از راه اندازی سامانه آزمون های آنلاین دفتر توسعه آموزش دانشکده ارائه کرد و گفت: ما در یازده بیمارستان و گروه پاتولوژی کلاس و کارگاه آموزشی با حضور مسئولین آموزش کارورزی و کاراموزی برگزار کردیم که با توجه به صرفه جویی در هزینه ها با استقبال گروه هدف مواجه شدیم.
در ادامه دکتر بابک ساعدی معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی گزارشی از آزمون ارتقای دستیاری ارائه داد و گفت: طبق آمار اعلام شده از سوی وزارت بهداشت 95 درصد دستیاران ما موفق به کسب نمره قبولی شدند و همچنین در ازمون پره بورد  94 درصد قبولی داشته ایم.

 

  • گروه خبری : دانشکده پزشکی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 91185
کلمات کلیدی
مینا  محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی