استقرار غرفه معاونت غذا و دارو تهران در پنجمین همایش خیرین سلامت دانشگاه

در حاشیه پنجمین سال تجلیل از خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران به نام خوبان شهر، غرفه معاونت غذا و دارو تهران برای معرفی خیرین این معاونت برپا شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی معاونت غذا و دارو تهران؛ در حاشیه پنجمین سال تجلیل از خیرین سلامت دانشگاه به نام خوبان شهر، روز دوشنبه 14 اسفند 96 غرفه معاونت غذا و دارو تهران برای معرفی خیرین این معاونت در ساختمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برپا شد.
همچنین: در طی این مراسم دکتر ایازی معاون اجتماعی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، دکتر نصیری مدیرکل خیرین وزارت بهداشت، دکتر بیگلر معاون توسعه دانشگاه، دکتر دلاوری معاون بهداشت دانشگاه، دکتر پارساپور مدیر روابط عمومی دانشگاه و دکتر عباسی مدیر مشارکت های مردمی معاونت اجتماعی فرهنگی دانشگاه از غرفه معاونت غذا و دارو دانشگاه بازدید نموده و با خیرین معاونت غذا و دارو تهران آشنا شدند.
توضیح اینکه: خیرین معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران شهرام احمدی امیری، شهین دخت همایون ولیانی، حسین قادری، اکبر خاکباز، سید رضی واحد نژاد فرد و سوان دانیال می باشند
خاطر نشان می شود: مراسم تجلیل با حضور خیرین همه ساله در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می گردد.

خدیجه  آب پر

خدیجه آب پر