انتصاب دکتر مهدی ابراهیمی به سمت دبیر ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی در دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در ابلاغی دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی را به سمت دبیر ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی در دانشگاه منصوب کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، در این ابلاغ آمده است:

جناب آقای دکتر مهدی ابراهیمی
معاون محترم فرهنگی دانشجویی دانشگاه

با سلام و احترام

در اجرای منویات مقام معظم رهبری(مدّظلّه العالی) در خصوص توجه ویژه به برگزاری هرچه باشکوه تر مراسم اربعین حسینی و با عنایت به توانمندی ها، تعهد و تجربیات ارزشمند جنابعالی، به موجب این ابلاغ به عنوان دبیر ستاد برگزاری مراسم اربعین حسینی در دانشگاه منصوب می شوید.

با عنایت به جنایات ددمنشانه رژیم کودک کش اشغالگر فلسطین در غزّه و اهمیت مراسم اربعین سال جاری، انتظار می رود با تعامل سازنده با اعضای محترم هیات رئیسه و کلیه واحدهای دانشگاه و بهره مندی از امکانات موجود و جلب همکاری اعضای محترم هیأت علمی و کارکنان گرامی دانشگاه، علاوه بر تدبیر امور محوله، نسبت به برنامه ریزی جهت برگزاری هر چه با شکوه تر مراسم فوق، اهتمام ویژه مبذول فرمایید.

امید است با استعانت از درگاه خداوند متعال و عنایات حضرت اباعبدالله الحسین(ع) در انجام امور محوله، آن چنان که مورد رضای اوست، موفق و مؤید باشید.

دکتر حسین قناعتی

علی محمدی فیض آبادی