اولین و دومین جلسه از دوره آموزشی نرم افزار فتوشاپ برگزار شد

مدیریت امور هنری و فوق برنامه معاونت دانشجویی فرهنگی، کارگاه آموزش نرم افزار فتوشاپ را برای آمادگی هرچه بیشتر دانشجویان دانشگاه و شرکت در یازدهمین جشنواره بین المللی سیمرغ، برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت دانشجویی فرهنگی، اولین و دومین جلسه آموزش کار با نرم افزار فتوشاپ با تدریس علی ابدالی نماینده دبیران کانون های دانشجویی و دبیر سیمرغ دانشگاه علوم پزشکی تهران، روزهای پنجشنبه ۲۵ دی 99 از ساعت ۹ تا ۱۲ و جمعه ۲۶ دی ماه ساعت ۱۷ تا ۲۰ برگزار و از جمله موارد مطرح شده در این جلسات می توان به آشنایی اولیه با ابزار نرم افزار فتوشاپ اشاره کرد.
دوره آموزشی کار با نرم افزار فتوشاپ به مدت سه هفته متوالی در روزهای یکشنبه، پنجشنبه و جمعه برگزار و آمادگی دانشجویان برای شرکت در جشنواره بین المللی سیمرغ از اهداف مهم این دوره آموزشی است.
توضیح اینکه، این دوره آموزشی در فضای اسکای روم معاونت دانشجویی فرهنگی به آدرس vsca.tums.ac.ir/tc  برگزار و علاقه مندان می توانند برای شرکت در سومین جلسه، پنجشنبه ۲ بهمن 99 در زمان اعلام شده در این کلاس شرکت کنند.

کامران محمدیان

کامران محمدیان