بازدید مدیر امور دانشجویی از آشپزخانه مرکزی کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران

مهندس فرشاد میرزایی مدیر امور دانشجویی، از اداره تغذیه و آشپزخانه مرکزی کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، مهندس فرشاد میرزایی 18 شهریور 1403 از اداره تغذیه و آشپزخانه کوی دانشگاه علوم پزشکی تهران بازدید کرد.
در این بازدید در مورد چالش های موجود در آشپزخانه و بهبود خدمات رسانی به دانشجویان با صفا بابادی رئیس اداره تغذیه و نماینده پیمانکار به بحث و گفتگو پرداخت.
مهندس میرزایی در خصوص حل مسائل مطروح شده از جمله تعمیر و تجهیز دستگاه ها و رفع مشکلات عمرانی قول مساعد داد.
وی به تاثیر کار اداره تغذیه در کیفیت آموزشی و پژوهشی دانشگاه‌ اشاره کرده و گفت: اگر تغذیه دانشجو سالم و مناسب نباشد، یقینا کلاس با کیفیتی نخواهیم داشت , مسئله مدیریت بهینه تغذیه دانشجو دارای اهمیت ویژه ای برای توفیق در آموزش عالی است.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی