بازدید مدیر امور پرستاری دانشگاه از مجتمع بیمارستانی یاس

سیمین رنجبران مدیر امور پرستاری دانشگاه در بازدید از مجتمع بیمارستانی یاس بر رضایتمندی بالای بیماران از کادر درمان و پشتیبانی تاکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، با توجه به پیک چهارم پاندمی کرونا سیمین رنجبران مدیر امور پرستاری دانشگاه، با همراهی دکتر مختاری مترون بیمارستان از بخش‌ نیلوفر (کووید 19) و اورژانس مجتمع بیمارستانی یاس سه‌شنبه 31 فروردین 1400 بازدید کرد.

رنجبران به همراه پریوش آجودانی کارشناس مسئول نیروی انسانی مدیریت امور پرستاری در این بازدید ضمن قدردانی و خدا قوت به کادر درمان، جلسه پرسش و پاسخی با سرپرستاران بخش‌ها برگزار کرده و به سؤالات و چالش‌های موجود پاسخ دادند.همچنین با حضور در دفتر پرستاری چیدمان نیروی انسانی را بررسی کردند.

مدیر امور پرستاری دانشگاه بر رضایتمندی بالای بیماران از کادر درمان و پشتیبانی بیمارستان تاکید کرد.

رنجبران در این بازدید با دکتر آرش جعفریه رئیس بیمارستان و علی‌رضا تکلو مدیر بیمارستان دیدار و گفت‌وگو کرد.

الهام  حق شناس

الهام حق شناس