برگزاری جشن یلدای دانشجویان بین الملل به زبان انگلیسی دانشکده پیراپزشکی

جشن یلدای دانشجویان بین الملل به زبان انگلیسی دانشکده پیراپزشکی برگزار شد.

گالری عکس
به گزارش روابط عمومی دانشکده پیراپزشکی، جشن یلدا ویژه دانشجویان بین الملل به زبان انگلیسی به همت معاونت بین الملل این دانشکده و با همکاری مرکز پژوهش ها واحد پیراپزشکی و کمیته دانشجویی بین الملل با حضور ترکیبی از دانشجویان خارجی از دانشکده های مختلف، دکتر بهرام نیک منش معاون بین الملل، دکتر الهه متوسلی معاون دانشجویی معاونت بین الملل، دکتر یوسف عرفانی معاون دانشجویی و فرهنگی، دکتر شراره رستم نیاکان مدیر بین الملل، دکتر نیلوفر محمدزاده عضو هیات علمی و الهام رضا زاده کارشناس امور فرهنگی معاونت بین الملل دانشگاه شنبه 30 آذر 98 در تالار عزلت برگزار شد.
در ابتدای مراسم مجری برنامه به توضیحاتی را در خصوص جشن شب یلدا بیان کرد.
سپس دکتر شراره رستم نیاکان ضمن خیر مقدم به حاضران، به بیان پیشینه و رسوم شب یلدا در ایران پرداخت.
رضا مرادی دبیر کمیته دانشجویی بین الملل در خصوص کمیته اجرایی دانشجویی توضیحاتی را بیان کرد.
پخش کلیپ یلدا، شاهنامه خواهی فاطمه پژمان به زبان انگلیسی، خاطره گویی دانشجویان بین الملل، موسیقی زنده سنتی ایرانی گروه بیداد دانشکده پیراپزشکی، استند آپ کمدی محمد جواد وادی زاده و بازی دسته بندی از دیگر برنامه های این مراسم بود.
خبرنگار و عکاس: الهام حق شناس

الهام  حق شناس