برگزاری جلسه آموزشی با موضوع پیشگیری از خودکشی در شهرستان اسلامشهر

مرکز خدمات جامع سلامت گلها جلسه آموزشی با موضوع پیشگیری از خودکشی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان اسلامشهر، این جلسه آموزشی با حضور دانش آموزان یکشنبه 23 اردیبهشت 97 در مدرسه پسرانه سید رضی مقطع راهنمایی برگزار شد.
خورشیدوند، کارشناس سلامت روان و رفتار مرکز هدف از برگزاری این جلسه را این‌گونه بیان کرد که با توجه به افزایش نرخ خودکشی در شهرستان و اقدامات خودزنی دانش آموزان در مدارس لازم است که کارکنان مدارس و دانش آموزان بااهمیت مشکل خودکشی و لزوم پیشگیری از آن آگاهی داشته باشند.
وی در ادامه جلسه با همکاری دانش آموزان و با استفاده از تکنیک بارش فکری به تعریف مفهوم خودکشی که به معنای خاتمه دادن به زندگی به‌دست خود فرد است پرداخت و گروه‌های سنی پرخطر را معرفی و روش‌های استفاده‌شده و آمار مرگ‌ومیر در زنان و مردان عنوان کرد.
این کارشناس در ادامه جلسه عوامل محافظتی همچون روابط خوب با اعضا خانواده، حمایت از سوی خانواده، اعتمادبه‌نفس، روابط خوب با همکلاسی‌ها، مشورت کردن و ... را تعریف کرد و همچنین عوامل خطر با همکاری دانش آموزان عنوان شد.
در پایان نیز مهارت نه گفتن برای شرکت‌کنندگان آموزش داده شد.
خبر: خورسندفرد
عکس: بیاتی نیاز