• تاریخ انتشار : 1403/07/29 - 12:54
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی مداخلات روان‌شناختی بر اساس رویکرد CBT در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی مداخلات روان‌شناختی بر اساس رویکرد CBT را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز شنبه 28 مهر 1403 برای روانشناسان مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در این جلسه زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد این مرکز به بررسی شاخص‌های سلامت روان، اجتماعی و اعتیاد پرداخت و در خصوص اختلال روان‌پزشکی چیست؟ ارزیابی اولیه اختلالات بر اساس رویکرد شناختی و رفتاری و رویکرد شناختی رفتاری و ارتباط آن با بسته‌ی اختلالات سلامت روان مطالبی را بیان کرد.
وی همچنین بر حد انتظار شاخص‌ها بر اساس سرفصل‌های تعیین‌شده، شاخص‌های مراکز بر اساس حد مورد انتظار و نقاط قوت و ضعف مراکز تأکید کرد و الناز ده آبادی، کارشناس واحد سلامت روان مرکز بهداشت جنوب تهران در بخش دوم جلسه در خصوص اختلال روان‌پزشکی و ارزیابی اولیه اختلالات بر اساس رویکرد شناختی رفتاری مطالبی را ارائه کرد.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی