برگزاری جلسه هماهنگی اجرای برنامه محلات ارتقادهندۀ سلامت در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد آموزش بهداشت و ارتقا سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کارگاه آموزشی و جلسه هماهنگی اجرای برنامه محلات ارتقادهندۀ سلامت خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر سعیده مصطفوی، کارشناس واحد آموزش بهداشت و ارتقا سلامت این مرکز گفت: کارگاه آموزشی و جلسه هماهنگی اجرای برنامه محلات ارتقادهندۀ سلامت در سطح محیطی در منطقه 19، با همکاری شهرداری و معاونت بهداشت در سرای محلۀ برادران شکری برگزار شد.
وی در ادامه افزود: دکتر لیلا عبائیان، کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت و ارتقا سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص اهمیت برنامه، اهداف و نقش شبکه بهداشت در محلات، مطالبی را بیان کرد.
در ادامه دکتر نجمه الملوک امینی، رئیس گروه و دکتر فاطمه رحیمی کارشناس واحد آموزش و ارتقای سلامت معاونت بهداشت دانشگاه، در خصوص اصول مشارکت اجتماعی در سلامت و ساختار محله ارتقاء دهنده و کانون سلامت، توضیحاتی را ارائه کردند.
فاطمه داداش زاده، مسئول اداره سلامت شهرداری منطقه 19 در خصوص نقش تشکل‌ها و مشارکت‌های اجتماعی در ارتقاء سلامت محلات مطالبی را بیان کرد.
در پایان دکتر مریم سیدیان، نمایندۀ قرارگاه تحول در استانداری تهران با ذکر اولویت برنامه محلات ارتقاء دهندۀ سلامت در سطح استانداری، حمایت همه‌جانبه خود را از اجرای این برنامه در محلات هدف ناحیه 3 منطقه 19 اعلام کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی