برگزاری جلسه کمیته انتقال خون دانشگاه علوم پزشکی تهران در ستاد معاونت درمان

دکتر علیزاده رئیس اداره امور آزمایشگاه‌های ستاد معاونت درمان در جلسه کمیته دانشگاهی انتقال خون بر مدیریت خون بیمار و استانداردسازی بانک خون بیمارستانی تأکید کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، جلسه کمیته دانشگاهی انتقال خون شنبه 24 آبان 1399 با حضور دکتر علی گنجعلیخان رئیس تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ها، دکتر شعبان علیزاده رئیس امور آزمایشگاه‌ها، نماینده سازمان انتقال خون، نماینده گروه هماتولوژی طب انتقال خون، مسئولان بانک خون بیمارستانی و سایر اعضا در سالن اجتماعات معاونت درمان برگزار شد.
دکتر گنجعلیخان با تأکید بر اهمیت دستورالعمل مدون و وحدت رویه در فرآیندهای بانک خون بیمارستان‌های تابعه در خصوص طب انتقال خون، روش‌های مدیریت خون بیمار و تعاملات بین بیمارستانی در این حوزه توضیحاتی داد.
دکتر علیزاده با اشاره به اساسنامه کمیته انتقال خون بر تشکیل منظم جلسات و پیگیری مصوبات کمیته‌های انتقال خون بیمارستانی و پایش مستمر آن‌ها از سوی ستاد معاونت درمان تأکید کرد و افزود: متأسفانه به دلیل پاندمی کووید 19 با بحران جدی کمبود خون و فرآورده‌های خونی در کشور مواجهیم، ازاین‌رو مدیریت خون بیمار و استانداردسازی بانک خون بیمارستان‌ها از حساسیت بالایی برخوردار بوده و یکی از اولویت‌های دانشگاه است.
وی همچنین در خصوص تشکیل کمیته‌های علمی برای تدوین دستورالعمل واحد با حضور صاحب‌نظران این حوزه از گروه‌های تخصصی مرتبط توضیحاتی داد.

نجمه باهو

نجمه باهو