• تاریخ انتشار : 1399/10/25 - 08:15
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 555
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری جلسه کمیته سلامت نوزادان دانشگاه با حضور معاون درمان

در جلسه کمیته سلامت نوزادان دانشگاه در خصوص پیشنهاد‌هایی برای برنامه‌ریزی به‌منظور بهبود وضع شاخص‌های سلامت نوزادان مطالبی ارائه شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران  معاونت درمان، جلسه کمیته سلامت نوزادان دانشگاه با حضور دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان و اعضای کمیته چهارشنبه ۲۴ دی ۹9 در سالن شورای حکیم برگزار شد.

 در این جلسه لیدا احمدی کارشناس نوزادان و ترویج تغذیه با شیر مادر این معاونت گزارشی از اقدامات انجام‌شده در برنامه‌های نوزادان در سال جاری را ارائه کرد و سپس ‌به تحلیل شاخص‌های نوزادان بر مبنای اطلاعات ثبت‌شده توسط مراکز تابعه در سامانه ایمان پرداخت. همچنین احمدی با همفکری اساتید حاضر در جلسه چالش‌های موجود را بررسی و پیشنهاد‌هایی برای برنامه‌ریزی به‌منظور بهبود وضعیت شاخص‌های سلامت نوزادان مطرح کرد.

دکتر زهرا پناهی فلوشیپ پریناتال در خصوص مرگ‌ومیر نوزادان و ختم بارداری گفت: برخی زایمان‌ها زودرس و خودبه‌خود هستند و پیشگیری از آن‌ها اجتناب‌ناپذیر است اما تا جایی که خطری مادر و نوزاد را تهدید نکند در حفظ بارداری می‌کوشیم.

دکتر زیبا مسیبی فوق تخصص نوزادان دانشگاه در خصوص زایمان‌های پرخطر گفت: مادران پرخطر زیادی به بیمارستان‌های دانشگاه ارجاع می‌شوند که چاره‌ای جز ختم بارداری برای آن‌ها وجود ندارد، وجود نیروی انسانی کافی و متبحر، تجهیزات مناسب، امکانات پاراکلینیکی کارآمد برای ارائه خدمات مؤثر به این نوزادان ضروری است.

 دکتر حسین دلیلی فوق تخصص نوزادان بر لزوم ارتباط بیشتر گروه زنان و نوزادان به‌منظور تصمیم‌گیری مناسب‌تر در راستای کاهش مورتالیتی و موربیدیتی نوزادی اشاره کرد.

دکتر سید رضا رئیس کرمی مدیر گروه بیماری‌های کودکان دانشگاه گفت: ارتباط بیشتر اعضای گروه نوزادان، ارتباط بین گروه‌های زنان و نوزادان از اهمیت بسزایی برخوردار است. یکی از مهم‌ترین دلایلی که باعث کاهش بسیاری از مشکلات می‌شود تقویت این ارتباطات است.

دکتر علی گنجعلی خان مدیر تعالی بالینی و امور بیمارستان‌ها نیز در خصوص ممیزی بالینی NICU ها گفت: به دنبال تهیه چک‌لیستی برای ممیزی بالینی بخش مراقبت ویژه نوزادان هستیم و از نظرات اساتید استفاده خواهیم کرد.
دکتر ستاره ثاقب، دکتر راضیه سنگسری، دکتر برکاتی، دکتر مریم ویسی زاده، دکتر فارسی فوق تخصص‌های نوزادان دانشگاه به همراه سایر اساتید و مدعوین حاضر در جلسه نیز راهکارهایی برای بهبود کیفیت شاخص‌های نوزادان در سطح دانشگاه ارائه کردند.

در انتها دکتر علامه ضمن جمع‌بندی موارد مطرح‌شده در جلسه بر تدوین شیوه نامه ای برای شرایط ویژه ختم بارداری و راهنمای مربوط به آن تأکید کرد و گفت: لازم است همکاران پرونده‌های مربوط به مرگ نوزادان غیرقابل‌انتظار را بررسی کرده شرایط و دلایلی که منجر به این‌گونه مرگ‌ها می‌شود را پیدا کنند تا از تکرار موارد مشابه تا جایی که امکان‌پذیر هست جلوگیری شود.

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 168623
الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *