برگزاری جلسه کمیته کنترل و پیشگیری اختلالات ناشی از کمبود ید در معاونت بهداشت
رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت در خصوص کنترل و پیشگیری اختلالات ناشی از کمبود ید بر ضرورت استمرار اجرای برنامه در سطوح مختلف، اطلاعرسانی و آگاهی جامعه، برگزاری کمیتههای کشوری و پایش مستمر و منظم برنامه تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت بهداشت، روز دوشنبه 15 شهریور 1400 گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت، جلسه کمیته کنترل و پیشگیری اختلالات ناشی از کمبود ید را در سالن غدیر معاونت بهداشت برگزار کرد.
در آغاز جلسه میترا ذبیحی رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، ضمن عرض خیرمقدم به حاضرین جلسه در خصوص کنترل و پیشگیری اختلالات ناشی از کمبود ید بر ضرورت استمرار اجرای برنامه در سطوح مختلف اطلاعرسانی و آگاهی جامعه، برگزاری کمیتههای کشوری و پایش مستمر و منظم برنامه مطالبی را بیان کرد.
وی در ادامه در رابطه با تاریخچه ید رسانی و تاثیر آن بر سلامت جامعه ایرانی و گزارش عملکرد برنامه پیشگیری و کنترل اختلالات ناشی از کمبود ید در سال 1399 در مناطق تحت پوشش دانشگاه علوم پزشکی تهران و لزوم توجه ویژه به کاهش پوشش مصرف نمک یددار تصفیه شده در خانوارهای شهری و روستایی و بررسی عملکرد افرادی سودجو که با ترویج و عرضه نمک دریاچهها سلامت جامعه خصوصا گروههای آسیبپذیر را به خطر میاندازند و ضرورت همکاری با سازمانهای مربوطه برای بهبود وضعیت موجود صحبت کرد.
در این جلسه مهندس جمشید طلایی کارشناس مسئول بهداشت محیط معاونت، گزارشی از فعالیتهای بازرسان بهداشت محیط در حوزه نظارتی در سطح عرضه و اماکن تهیه و توزیع مواد غذایی و تعداد نمونههای نمک به آزمایشگاه کنترل مواد غذایی و تحلیل نتایج مربوطه و مشکلات موجود ازجمله کاهش تعداد نمونهبرداریها به علت واگذاری وظایف مربوطه به بخش خصوص و استفاده از کریستالهای نمک تصفیه شده غیر یده در برنج و اضافه کردن نمک به خورشها در ابتدای پخت در آشپزخانه بیمارستانها و نمونهبرداری از نمک سر میز در رستورانها پرداختند.
در ادامه نیز هر یک از مدعوین در خصوص راهکارهایی باهدف حل مشکلات و چالشهای موجود برنامه IDD به بحث و تبادلنظر پرداختند.
نظر دهید