• تاریخ انتشار : 1401/04/21 - 09:29
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 267
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری دومین جلسه شورای پژوهشی دانشکده پزشکی و رتبه بندی طرح های تحقیقاتی با تصویب 81 طرح

دکتر رضایی در جلسه شورای پژوهشی دانشکده پزشکی و رتبه بندی طرح های تحقیقاتی با تاکید بر دقت و نظارت بیشتر در تصویب پایان نامه ها، گفت: موضوعات توصیفی و گذشته نگر مناسب پایان نامه های دوره تخصصی و فوق تخصصی نیست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، این جلسه با حضور دکتر نیما رضایی معاون پژوهشی دانشکده، معاونان پژوهشی گروه های آموزشی بالینی و پایه، و دکتر استقامتی عضو حقیقی شورای پژوهشی و مسئول طرح ها و پایان نامه های دانشجویی دانشکده صبح روز دوشنبه 20 تیرماه در سالن حکیم برگزار شد.
دکتر رضایی ضمن تشریح روند جلسه و تبین اهداف و برنامه های معاونت پژوهشی از افزایش سقف بودجه پژوهش خبر داد و گفت: این رقم نسبت به سال گذشته رشد مناسبی داشته است.
وی در ادامه به تشریح وضعیت پایان نامه ها پرداخت و اظهار داشت: پایان نامه های تخصصی و فوق تخصصی کیفیت لازم را ندارند و شاهد نقصان هایی در داوری بودیم تا حدی که یک چهارم پایان نامه ها برگشت داده شدند.
معاون پژوهشی دانشکده پزشکی افزود: این هفته آزمون ارتقاء برگزار خواهد شد، و اگر پایان نامه دستیاران تخصصی، تصویب نشود، ارتقاء دستیاران به تعویق خواهد افتاد.
وی با تاکید بر تسریع در روند ثبت پایان نامه ها گفت: بعد از ثبت پروپوزال، یک بازه زمانی 3 ماهه برای دریافت کد اخلاق لازم است که با توجه به مشخص بودن زمان آزمون ارتقاء در هر سال، دستیاران باید این مرحله و مدت زمانی را نیز لحاظ کنند تا به مشکل برنخورند.
دکتر رضایی ادامه داد: در جلسات پژوهشی یکسری از پایان نامه ها به عنوان طرح تصویب و گرنت می گیرند، در حالی که موضوع پایان نامه از اساس در گروه تصویب نشده، که باید از تصویب طرح های پایان نامه ای در گروه اطمینان حاصل شود.
وی افزود: در مورد پایان نامه های پزشکی عمومی مطالعات توصیفی و گذشته نگر مورد قبول است اما در دوره های تخصصی و فوق تخصصی قابل پذیرش نیست و باید موضوعات جدی و مهمتری تصویب شوند، همچنین در فرم ثبت پروپوزال باید قسمت متدلوژی به تایید مشاور متدلوژی یا متخصص پزشکی اجتماعی رسیده باشد که گروه پزشکی اجتماعی برای همکاری با فراگیران، اعلام آمادگی کرده است.
دکتر رضایی از برگزاری هفته پژوهش در آذرماه و جشنواره پژوهش در پایان سال خبرداد و گفت: این مراسم امسال با مشارکت همه گروه ها برگزار خواهد شد.
در ادامه دکتر زهرا زمانی مسئول طرح های دانشکده تصویب طرح های بدون هزینه را منوط به داشتن 50 درصد امضای اعضای شورای پژوهشی  دانست و گفت: در صورتی که امضای طرح ها کمتر از 50 درصد باشد، دانشگاه با تصویب آنها موافقت نخواهد کرد.
وی افزود: برای طرح هایی که پرسشنامه ای و توصیفی منتج از پایان نامه هستند فقط 5 برابر هزینه ای که گروه به آنها می دهد، معاونت به عنوان طرح در نظر گرفته و به آنها تعلق میگیرد.
دکتر رازنهان مسئول پایان نامه های معاونت پژوهشی، در خصوص روند تصویب پایان نامه ها گفت: پروپوزال پایان نامه باید به صورت مکتوب برای دانشکده ارسال و پس از تایید معاونت برای ثبت در پژوهشیار ارسال شود.
در ادامه معاونین پژوهشی گروه ها، طرح مصوب گروه خود را مطرح کردند، طرح ها از جهات مختلف اعم از ارتباط بین بخشی، ارتباط پایه و بالین، ارتباط با صنعت، اولویت گروه، کاربردی بودن، فیلد تحقیقاتی محقق، نوآوری، زمینه سازی انجام تحقیقات دنباله دار و... بررسی شدند
 90 طرح پژوهشی مطرح و پس از بررسی 81 طرح تصویب شد.
  • گروه خبری : دانشکده پزشکی
  • کد خبر : 215190
کلمات کلیدی
مینا  محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *