برگزاری مراسم گرامیداشت دهه فجر و تجلیل از مدافعان سلامت در بیمارستان شریعتی با حضور خادمان حرم رضوی

بیمارستان شریعتی میزبان کاروان شادی به مناسبت دهه فجر و تجلیل از مدافعان سلامت بود.

مراسم گرامی داشت دهه فجر و تجلیل از مدافعان سلامت در بیمارستان شریعتی با حضورخادمان حرم رضوی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران بیمارستان شریعتی، بیمارستان شریعتی به مناسبت دهه فجر و تجلیل از مدافعان سلامت دوشنبه 13 بهمن 99 میزبان کاروان شادی و خادمان حرم امام رضا (ع) بود.
در این مراسم که به همت معاونت فرهنگی دانشگاه برگزار شد، گروه فرهنگی از سپاه پاسداران در تجلیل از مدافعان سلامت و گرامی داشت روزهای پیروزی انقلاب به اجرای سروده‌ای حماسی و انقلابی پرداختند.
در این مراسم همچنین خادمان حرم با گرداندن پرچم متبرک حرم امام رضا (ع) در میان شرکت‌کنندگان، دل‌های عاشقان را با یاد زیارت آن مضجع شریف، روشن و روحانی کردند. خادمان حرم همچنین هدایایی متبرک را در میان شرکت‌کنندگان توزیع کردند.

فرانک  معصومی فرد

فرانک معصومی فرد