برگزاری مراسم گرامیداشت روز استاد و تجلیل از خدمت ارزنده استاد دکتر پروین پاسالار در پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم
همزمان با 12 اردیبهشت و روز گرامیداشت مقام استاد، رئیس پژوهشگاه در جمع صمیمی اعضای هیات علمی پژوهشگاه بر نقش اساسی اعضای هیات علمی در مدیریت تحقیقات در پژوهشگاه تاکید کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم، دکتر افشین استوار رسالت و منش استادی را نه در ارزیابی کیفی و پیمودن مسیر اداری رسیدن به مرتبه استادی، بلکه رسیدن به وجهه و موقعیتی خواند که فرد بتواند مسئولیت راهنمایی و مربیگری دانشجویان و پژوهشگران را در مسیر فعالیت های آموزشی و علمی و کار گروهی برعهده بگیرد.
وی ادامه داد: در این مسیر وظیفه دانشگاه و پژوهشگاه ایجاد شرایطی است که از تشکیل تیم علمی و پژوهشی و امکانات و زیر ساخت های متناسب با ماموریت و جایگاه سازمانی اعضای هیات علمی حمایت کند.
رئیس پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم دانشگاه با تصریح بر این که مدیریت تحقیقات در پژوهشگاه منحصر به تصمیمات رئیس پژوهشگاه و اعضای هیات رئیسه نیست، افزود: همه کسانی که در پیشبرد مسیر پژوهش در پژوهشگاه فعالند در این مدیریت شریک هستند.
دکتر استوار خاطر نشان کرد: ما در مدیریت ستادی پژوهشگاه تلاش کرده ایم تا با اشتراک مدیریت در واقع اختیارات، تصمیمات و نظام تصمیم گیری را به اشتراک بگذاریم و از همه اعضای پژوهشگاه دعوت میکنیم خود را در این فرایند مسئول بدانند.
رئیس پژوهشگاه با ابراز خشنودی از اینکه احساس تعلق و همبستگی بین اعضای پژوهشگاه روز به روز تبلور بیشتری پیدا می کند، گفت: امیدواریم که مجموعه ای که با همت و تلاش بی دریغ اساتیدی همچون دکتر باقر لاریجانی شکل گرفته است، با روحیه همکاری گروهی و تشریک مساعی در مسیر ماموریت های پژوهشگاه در نسل بعدی اعضای هیات علمی و تک تک اعضای هیات علمی تبلور پیدا کند.
وی با ابراز امیدواری از اینکه با اشتراک منابع در سال جاری با مراکز همکار و همسو بتوانیم منابع پژوهشی در اختیار را در مسیر درستی به مصرف برسانیم، ایجاد پلتفرم اشتراک گذاری داده ها، عملیاتی کردن نظام ثبت بیماری ها به عنوان یکی از مهمترین فاکتور های توسعه مطالعات بالینی، پیشبرد طرح های تحقیقاتی مرتبط با ماموریت های محوری دیابت و پروژه های پیامد های بلند مدت کووید را زمینه های تحقیقاتی ارزنده ای خواند که منابع خوبی را برای انجام پژوهش در اختیار محققان پژوهشگاه قرار خواهد داد.
وی همچنین، با اعلام راه اندازی دپارتمان اپیدمیولوژی و آمار در آینده ای نزدیک در پژوهشگاه، تشکیل این واحد را گامی موثر در ارتقا سطح روش شناسی مطالعات خواند که از این طریق به افزایش کیفیت مطالعات و اعتبار نتایج آنها کمک خواهد نمود.
در این جلسه همچنین از تلاش های خستگی ناپذیر سرکار خانم دکتر پروین پاسالار، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران که سال های بسیاری را در پژوهشگاه علوم غدد و متابولیسم خدمت کردند، تقدیر بعمل آمد.
دکتر استوار ضمن قدردانی و تجلیل از زحمات علمی و اجرایی خانم دکتر پروین پاسالار، از اهتمام ویژه ایشان به امور پژوهشگاه در سال های همکاری با این نهاد تحقیقاتی تشکر کرد و ابراز امیدواری کرد که همچنان از حضور ایشان در پژوهشگاه بهره مند باشیم.
نظر دهید