برگزاری نخستین کارگاه تحکیم بنیان خانواده در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس مسئول واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران از شروع دوره‌ی نخست برنامه تحکیم بنیان خانواده در سال 1403 خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد این مرکز گفت: برنامه تقویت بنیان خانواده با رویکرد فرزند پروری در 6 جلسه به‌صورت هفتگی برگزار خواهد شد که گروه هدف آن نوجوانان 10 تا 14 سال و والدین آن‌ها است. این برنامه در مدرسه ابتدایی پسرانه دکتر نصیری، به‌صورت یک کارگاه برای والدین، یک کارگاه برای نوجوان و یک کارگاه هم‌زمان برای والدین و نوجوان برگزار و در این کارگاه آموزشی به نمایش فیلم، بحث و گفتگو و فعالیت گروهی والد و نوجوان پرداخته می‌شود.
همچنین در این کارگاه‌ها، پریسا وطن‌خواه، زهره جمالو، الهه جوانمرد، سه تسهیل گر و روانشناس آموزش‌های موردنظر را ارائه می‌دهند.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی