معاونت غذا و دارو
برگزاری نشست قطب منطقه ۱۰ آمایش کشوری در حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی
نشست قطب منطقه 10 آمایش کشوری در حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی باهدف هم اندیشی در خصوص موضوعات جاری در منطقه 10 آمایشی کشور در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، جلسه قطب منطقه ۱۰ آمایش کشوری در حوزه مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، باهدف هم اندیشی در خصوص موضوعات جاری در منطقه ۱۰ آمایشی کشور روز یکشنبه 5 بهمن 99 در دفتر مدیریت غذا برگزار شد.
در این نشست، مهندس آقامحسنی ضمن خیر مقدم، به بررسی دستور جلسه با محوریت بررسی سامانه TTAC و مسائل مربوطه،ارزیابی عملکرد مسئولین فنی واحدهای تولیدی شناسه گذاری محصولات آرایشی و بهداشتی و نحوه کنترل توزیع فرآورده ها پرداخت و در ادامه اعضای حاضر نقطه نظرات و پیشنهادهای خود را در خصوص دستور جلسه اعلام کردند.
توضیح اینکه این جلسه با حضور مهندس زینب آقامحسنی مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو تهران، مدیران اداره نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاههای علوم پزشکی تهران، ایران و شهید بهشتی و نماینده اداره کل مواد غذایی و آشامیدنی سازمان غذا و دارو برگزار شد.
نظر دهید