برگزاری نشست مدیر تربیت بدنی با معاون مدیریت توسعه منابع و پشتیبانی معاونت فرهنگی و دانشجویی با هدف تجهیز فضاهای ورزشی

جلسه بررسی مسائل مرتبط با فضاهای ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران، با حضور امیر شایگان راد مدیر تربیت بدنی برگزار شد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این نشست دوشنبه 1 مرداد 1403 در دفتر مدیریت تربیت بدنی با حضور امیر شایگان راد مدیر تربیت بدنی و احمد میرزائی معاون مدیریت توسعه منابع و پشتیبانی پیرامون فعالیت های عمرانی، تکمیل و تجهیز فضاهای ورزشی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
توضیح اینکه، مهندس حامد کاکاسلطانی مسئول واحد فنی و مهندسی مدیریت توسعه منابع و پشتیبانی، علیرضا محمدی مسئول واحد خدمات، حسن پیروز نیا مسئول واحد تدارکات، امین نصیری رئیس اداره توسعه و تجهیز مدیریت تربیت بدنی و احمد امدادی کارشناس مدیریت توسعه منابع در این جلسه حضور داشتند.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی