به همت معاونت غذا و دارو
برگزاری وبینار آموزشی آشنایی دانش آموزان دبیرستان دخترانه شهادت با تغذیه مناسب و سبک زندگی سالم
معاونت غذا و دارو وبینار آموزشی آشنایی با تغذیه مناسب و سبک زندگی سالم را باهدف افزایش آگاهی دانش آموزان دبیرستان دخترانه شهادت برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، وبینار آموزشی آشنایی با تغذیه مناسب و سبک زندگی سالم باهدف افزایش آگاهی دانش آموزان دبیرستان دخترانه شهادت روز دوشنبه 4 اسفند 99 در محل معاونت غذا و دارو برگزار شد.
مهندس بیتا نافعی کارشناس نظارت و پایش فرآوردههای سلامت معاونت غذا و دارو در خصوص نقش تغذیه و سبک زندگی سالم و اهمیت آن برای حفظ سلامتی پرداخت.
کارشناس نظارت و پایش فرآوردههای سلامت معاونت غذا و دارو توصیههایی در خصوص دریافت کالری متعادل و راههایی برای کنترل وزن ازجمله آهسته غذا خوردن، مصرف وعدهها و میان وعدههای غذایی بهطور منظم، کوچک کردن بشقاب غذایی و اهمیت آهسته غذا خوردن عنوان کرد.
همچنین با اشاره به علائم تشنگی و گرسنگی و مصرف بیشتر آب با راهکارهایی نظیر در دسترس قرار دادن آب آشامیدنی، مزه دار کردن آب با آبمیوه طبیعی و یا همراه با تخم شربتی یا خاکشیر و همچنین کاهش مصرف قند و نمک پرداخت.
وی افزود: سبک زندگی خود را برای ارتقاء سلامتی اصلاح و فعالیت بدنی را در زندگی خود بگنجانید و همچنین در خصوص خرید آگاهانه با شناخت نشانگر رنگی توصیههایی را ارائه کرد.
کارشناس نظارت و پایش فرآوردههای سلامت معاونت غذا و دارو توضیحات لازم در خصوص بررسی نشانگر رنگی برچسب محصولات و توجه به میزان انرژی، قند، نمک و اسید چرب ترانس و رنگ قرمز، نارنجی و سبز ارائه کرد.
وی در ادامه گفت: نشانگرهای رنگی تغذیهای که بر روی محصولات غذایی و آشامیدنی مشاهده میشود، درواقع یک راهنمای سریع است؛ که باهدف افزایش آگاهی مصرفکنندگان، اصلاح الگوی مصرف و برای ارتقاء سلامت جامعه بر روی برچسب محصولات غذایی و آشامیدنی درج میشود.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با توجه به تنوع مواد غذایی و آشامیدنی، برچسب نشانگر رنگی این امکان را به مصرفکننده میدهد تا ماده غذایی و آشامیدنی مناسبتری را انتخاب کند و با رعایت تنوع، تعادل و تناسب قدمی به سمت سلامتی برداریم.
نظر دهید