• تاریخ انتشار : 1400/04/02 - 15:37
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 753
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

برگزاری کارگاه بین المللی دو روزه ابزار ارزیابی عدالت در سلامت به همت مرکز تحقیقات عدالت در سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران

کارگاه بین المللی دو روزه ابزار ارزیابی عدالت در سلامت به همت مرکز تحقیقات عدالت در سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران به صورت مجازی برگزار شد.

 به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دانشکده بهداشت، کارگاه ابزار ارزیابی عدالت در سلامت به همت مرکز تحقیقات عدالت در سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران و با مشارکت دفتر سازمان جهانی بهداشت در تهران و ژنو سوییس، دبیرخانه مراکز تحقیقاتی عوامل اجتماعی موثر بر سلامت ، مرکز تحقیقات اخلاق پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دفتر روابط بین الملل وزارت بهداشت درروزهای سه شنبه یکم و چهارشنبه دوم تیرماه ۱۴۰۰ به طور مجازی برگزارشد.
در نخستین روز کارگاه ابزار ارزیابی عدالت در سلامت و در آیین گشایش این کارگاه، که با مشارکت ۴۵ فرد از مراکز تحقیقاتی عوامل اجتماعی موثر بر سلامت از سراسر کشور، نمایندگان وزارت بهداشت، دفتر سازمان جهانی سلامت در تهران و نمایندگان بیش از ۳۰ دانشگاه برگزار شد؛ دکتر امیرحسین تکیان، معاون پژوهشی مرکز تحقیقات عدالت در سلامت به عنوان مسوول و تسهیل گر کارگاه، اهداف کارگاه را توضیح داد و به شرکت کنندگان خوش آمد گفت. 
در ادامه دکتر علیرضا اولیایی منش، رئیس مرکز تحقیقات عدالت در سلامت و دبیر شبکه تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت، با خیر مقدم به توضیح عدالت و نابرابری در حوزه ی سلامت و معرفی دبیرخانه ی این شبکه پرداخت. 
سپس سخنرانی دکتر جعفر حسین، نماینده ی سازمان جهانی بهداشت در ایران، راجع به موضوع کارگاه انجام شد. 
سخنران نهایی مراسم افتتاحیه دکتر باقر لاریجانی، رئیس شبکه تحقیقات عوامل اجتماعی موثر بر سلامت و رییس مرکز تحقیقات غدد دانشگاه علوم پزشکی تهران، در سخنرانی خود به نقش حیاتی عوامل اجتماعی موثر بر سالمت، جایگاه این عوامل در سیاست های سلامت و تبیین دستاوردهای جمهوری اسلامی ایران در این زمینه پرداخت.
پس از آن دکتر احمد حسین پور از دفتر مرکزی سازمان جهانی بهداشت در ژنو به عنوان مدرس اصلی و از طراحان اصلی ابزار، به همراه چهار نفر از همکاران، مدرسان و تسهیل گران، عناوینی شامل مقدمات و تعاریف نابرابری های سلامت و شاخص ها، نحوه محاسبه و معرفی مقدمات استفاده از نرم افزار، تفسیر داده ها و نقش سازی برای فهم مطالب ارائه کرد. 
روز دوم این کارگاه نیز دوم تیرماه ۱۴۰۰ از ساعت 10:30صبح شروع و ادامه یافت و مراسم اختتامیه بعد از ظهر برگزار شد.

 

  • گروه خبری : دانشکده بهداشت,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 187646
نسیبه  جلالوند
تهیه کننده:

نسیبه جلالوند

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *