برگزاری کارگروه راه اندازی سامانه جامع فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران

مدیریت امور فرهنگی و اجتماعی، کارگروه راه اندازی سامانه جامع فرهنگی دانشگاه علوم پزشکی تهران را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت فرهنگی و دانشجویی، این جلسه با حضور دکتر مهدی ابراهیمی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه، دکتر افضل شمسی مدیر امور فرهنگی و اجتماعی با موسس سامانه جامع فرهنگی به صورت مجازی و در فضای اسکای روم معاونت، یک شنبه 31 تیر 1403 از ساعت 15 تا 17 برگزار شد.
این سامانه ضمن وحدت بخشی به رویه ها، اسباب آن را فراهم می آورد تا هاب اطلاعات فرهنگی دانشگاه ها شکل بگیرد و از این طریق زمینه مدیریت فرهنگی اطلاعات محور در تمام حوزه ها فراهم شود.
از جمله مهم ترین قابلیت سامانه جامع فرهنگی می توان به امکان در خواست و ثبت فعالیت های فرهنگی و نمایش فعالیت های پیش رو، ثبت خبر برگزاری برنامه های فرهنگی، دریافت مجوز و ثبت نشریات دانشجویی، برگزاری انتخابات دانشجویی، ثبت نام در برنامه های فرهنگی و واریز وجه آن و غیره اشاره کرد.
همچنین با راه اندازی سامانه جامع فرهنگی دریافت مجوز و ثبت فعالیت تشکل های اسلامی، دریافت گزارش های عملکرد و گزارش های مالی به صورت سامانه ای صورت خواهد گرفت.

علی محمدی فیض آبادی

علی محمدی فیض آبادی