برگزاری کلاس‌های آموزشی تغذیه کودکان و نان کامل در مناطق تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کلاس‌های آموزشی تغذیه کودکان و نان کامل در خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مبینا میرزایی، کارشناس واحد بهبود تغذیه‌این مرکز گفت: الهه نکوئی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شیخ احمد کافی، کلاس آموزشی تغذیه سالم را برای مراجعان سرای محله شهرک بعثت برگزار کرد. در این کلاس، پس از اندازه‌گیری قد، وزن و تب سنجی، توصیه‌های تغذیه‌ای مطابق با وضعیت هر فرد ارائه شد.
وی در ادامه افزود: مهشید آقاسی، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شهید احمدی، کلاس آموزشی با موضوع نان کامل را برای بانوان در حسینیه جعفریه برگزار و در خصوص فواید نان کامل مانند جلوگیری از دیابت، چربی خون، قند خون، هضم بهتر این نان و پیشگیری از مشکلات گوارشی صحبت کرد.
همچنین فاطمه فرقدان، کارشناس تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت فرمانفرمائیان کلاس تغذیه کودکان را برای مربیان و کودکان در مهد مهر پروین برگزار کرد. در این کلاس آموزشی در خصوص میان وعده سالم، میوه، سبزیجات، لقمه خانگی، شیر و ماست کم‌چرب، روش‌های مقوی و مغذی کردن غذای کودکان، اهمیت مصرف تخم‌مرغ در رشد کودک مطالبی ارائه و بر انجام بازی‌های پرتحرک در کودکان تأکید کرد.

نگار  دیوبندی

نگار دیوبندی