• تاریخ انتشار : 1401/03/21 - 08:06
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 885
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

بیست و دومین سمینار دانشجویی شنوایی شناسی ایران برگزار شد

بیست و دومین سمینار دانشجویی شنوایی شناسی ایران و پرورش ایده‌های نوین در شنوایی شناسی با حضور رئیس دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی، بیست و دومین سمینار دانشجویی شنوایی شناسی ایران و پرورش ایده‌های نوین در شنوایی شناسی روز چهارشنبه 18 خرداد 1401 با حضور دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه، دکتر سید احمدرضا خاتون آبادی رئیس دانشکده توانبخشی، دکتر قاسم محمدخانی مدیر گروه شنوایی شتاسی دانشکده توانبخشی و دکتر نعمت الله روح بخش رئیس سمینار در سالن آمفی تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
پس از مراسم افتتاحیه، اولین پنل علمی سمینار با عنوان تشخیص و درمان بیماری های گوش خارجی و میانی با هدف بررسی بیماری‌های گوش خارجی و میانی، اتیولوژی و ریسک فاکتور‌ها، درمان‌های مدیکال و جراحی گوش خارجی و میانی، سمعک‌ها و پروتزهای استخوانی؛ کاشت گوش میانی و کاشت استخوانچه‌ای و اثرات محرومیت حسی ناشی از مشکلات گوش خارجی و میانی آغاز شد.
 دکتر خاتم رباانی، دکتر نیما رضا زاده، دکتر احمدرضا ناظری از اعضای پنل بودند.
رضا فریادرس دانشجوی شنوایی شناسی، گزارش نمونه کاشت و تقویت های استخوانی در بیماران ایرانی، سمعک استخوانی، کاشت گوش میانی و کاشت استخوانچه ای ارائه کرد.

پنل تشخیص افتراقی بیماری‌های گوش داخلی  و عصب CN VIII عنوان دومین پنل علمی این سمینار بود که با سخنرانی دکتر قاسم محمد خانی مدیر و دانشیار گروه شنوایی شناسی دانشکده توانبخشی و با اهدافی نظیر بیماریها و نمود ادیولوژیک گوش داخلی و شاخه شنوایی عصب کرانیال هشت ، ارزیابی‌ها و تشخیص افتراقی و خلط تشخیصی در بیماریهای گوش داخلی و شاخه شنوایی عصب کرانیال هشت ، اندیکاسیون‌ها و کنترااندیکاسیون‌های تجویز تقویت در بیماریهای گوش داخلی و شاخه شنوایی عصب کرانیال هشت ، مدیریت و توانبخشی اثرات سو ناشی از بیماریهای گوش داخلی و شاخه شنوایی عصب کرانیال هشت و گزارش‌نویسی و مشاوره ادیولوژیک در بیماریهای گوش داخلی و شاخه شنوایی عصب کرانیال هشت آغاز شد.    
دکتر احمدرضا ناظری، دکتر محسن احدی، دکتر مهنا جوانبخت و سید محمدرضا تقوی از اعضای این پانل بودند.   
امیرحسین حقی، مهدی عزیزی، زهرا ایران پور مبارکه دانشجویان شنوایی شناسی به ترتیب در خصوص منشورهای اخلاق حرفه ای در حوزه شنوایی شناسی، مطالعه مقطعی از شیوع بیش شنوایی در دانشجویان دانشکده توانبخشی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و  مروری بر مکانیسم و نحوه تشخیص کم شنوایی مخفی سخنرانی کردند.

سپس پنل توانبخشی، تجویز سمعک و کاشت حلزون  با اهداف اندیکاسیونها و کنترااندیکاسیون های تجویز سمعک در اطفال تجویز بهینه سمعک در سالمندان، معضلات تقویت و روشهای مقابله با آن ، تجویز و تنظیم سمعک در افتهای با شیب تند و کاندیداتوری کاشت حلزون، تقویت کاشت حلزون راهکارهای مقابله با معضلات آن آغاز شد.
دکتر حمید جلیلوند، دکتر فرزانه فتاحی، دکتر مجتبی توکلی، دکتر ویدا رحیمی، دکتر جلال ثامنی و دکتر مجید کریمی اعضای این پنل بودند.

مهزیار رحیمی دوست: دانشجوی شنوایی شناسی در خصوص طراحی و ساخت نرم افزار آزمون های ارزیابی سطح مهارت های شنیداری مدرس و توانا و امیر مجیدپور در خصوص  بررسی تأثیر زمان شروع واکذاری  بر شنوایی دایکوتیک با استفاده ازمحرکات همخوان-واکه فارسی در افراد جوان با شنوایی بهنجار سخنرانی کردند.

بخش دوم سمینار با پنل ایده های نوین در شنوایی شناسی و ارتباط با صنعت آغاز شد. بررسی روش‌های پرورش ایده‌های نوین در علوم پزشکی، روش‌های ارتباط با صنعت و جذب سرمایه در استارتاپ‌های علوم پزشکی، نگارش بیزینس پلن و روش‌های ارزیابی ایده و سلامت دیجیتال در شنوایی شناسی از اهداف این پنل و سعید رضا بابایی، دکتر سارا فریدون نیا، دکتر ابوالفضل میرجلیلی، دکتر مهسا مایلی، دکتر احسان نگین و صادق جنگجو سخنرانان این پنل بودند.

در ادامه پنل نوروادیولوژی؛ بیماری‌ها و اختلالات سیستم اعصاب شنوایی مرکزی با سخنرانی احسان نگین آغاز شد. دکتر محمد ابراهیم مهدوی، دکتر نعمت الله روح بخش، دکتر الهام توانای و سمیه فلاح زاده از دیگر اعضای این پانل بودند.

رضا ایرانی در خصوص ساخت نسخه‌ فارسی آزمون دایکوتیک آفست و بررسی ویژگی‌های سایکومتریک آن در کودکان12-7  ساله هنجار و کودکان مبتلا به اختلال پردازش شنوایی فارسی‌زبان و  مهدی طاقتی عبدی پور در خصوص اثرات تحریکات الکتریکی فراجمجمه ای بر قشر شنوایی و پردازش مرکزی مطالبی ارائه کردند.
نوروساینس پردازش شنوایی، بررسی رویکردهای ارزیابی و تشخیص اختلال پردازش شنوایی، بررسی رویکرد های توانبخشی اختلال پردازش شنوایی، بررسی برهم کنش ناتوانیهای شناختی و اختلال پردازش شنوایی و تاکید بر توجه به افت شنوایی محیطی و برهم کنش اختلال پردازش شنوایی و افت شنوایی ناشی از پیرگوشی و تاثیرات آن در بهره وری از سمعک از اهداف این پنل علمی بود.

آخرین پنل علمی این سمینار تشخیص افتراقی، توانبخشی و مدیریت اختلالات سرگیجه و تعادل بود و دکتر منصوره عادل قهرمان، دکتر مسلم شعبانی، دکتر نیما رضا زاده، دکتر صادق جعفر زاده، دکتر آرش بیان و سعید اعرابی سخنرانان این پنل بودند.

این پانل با هدف رویکردهای تاریخچه گیری و ارزیابی در بیماری‌های سرگیجه و تعادل، تشخیص افتراقی  و خلط تشخیصی در بیماری‌های سرگیجه و تعادل، برهم‌کنش مشکلات شناختی و بیماری‌های سرگیجه و تعادل، درمان مدیکال در بیماری‌های سرگیجه و تعادل و توانبخشی در بیماری‌های سرگیجه و تعادل برگزار شد.
خانم زهرا ایران پور مبارکه، خانم فاطمه شهابی و زهرا ایران پور مبارکه سخنرانان دانشجویی پنل پایانی بودند.

در پایان سمینار از سخنران، ایده و پایان نامه برگزیده با اهدا لوح قدردانی شد.

  • گروه خبری : دانشکده توانبخشی
  • کد خبر : 213674
سید امیر  میری
تهیه کننده:

سید امیر میری

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *