تبریک سرپرست مدیریت سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین به مناسب هفته داوطلب

سرپرست مدیریت سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه هفته داوطلب با شعار همبستگی از طریق کار داوطلبانه تبریک گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران  مدیریت سازمان‌های مردم‌نهاد و خیرین سلامت دانشگاه علوم پزشکی تهران، متن پیام به شرح زیر است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

ان لله عبادأ فی الارض یسعون فی حوائج الناس هم الأمنون یوم القیامه

خداوند در زمین بندگانی دارد که برای برآوردن نیازهای مردم می کوشند اینان ایمنی یافتگان روز قیامت اند. (الکافی، جلد دوم)

همبستگی، همدلی و حس خوب نو عدوستی یکی از موهبت های الهی به مردم شریف و مهربان سرزمینم ایران است که باعث پیش قدم و داوطلب شدن در دستگیری و کمک به افراد کم برخوردار است همبستگی بین کادر درمان و خیرین سلامت در زمان کرونا یکی از زیباترین جلوه های ماندگار ایثار و کار داوطلبانه است که زمان زیادی هم از آن نگذشته و مایه افتخار و غرور برای ما شده است.
از این نوع افتخارات در  طول تاریخ کم نداشته‌ایم و این طیف فعالیت‌های خیرخواهانه از دلهای دریایی که در عرصه‌های مختلف پای کشور عزیزمان ایران بوده و هست، کم نبوده و نیست کارهای عام المنفعه که از فرد تا گروه در جای جای کشورمان زبانزد مردم دنیاست. گاهی خدا می خواهد با دست تو دست دیگر بندگانش را بگیرد وقتی دستی را به یاری می گیری، بدان که دستت در دست پرمهر خداست.
به فرمایش مولای متقیان علی علیه السلام،"کما تعین تعان " بوسه فرشتگان بر دستان پر مهرتان باد تا ابد

والسلام علیکم و رحمه الله

زهرا حسینی تبار