جلسه بررسی پروژه های عمرانی در دست اقدام معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران

جلسه بررسی پروژه های در دست اقدام معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور مسئول فنی منطقه ای دفتر فنی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران  معاونت فرهنگی و دانشجویی، این جلسه یکشنبه 10 اردیبهشت 1402 در سالن شورای کوی با حضور مهندس محمد شکور قاسمی مسئول فنی منطقه ای، مهندس حامد کاکاسلطانی سرپرست واحد فنی و مهندسی معاونت و  کارشناسان واحد فنی و مهندسی معاونت برگزار شد.
مهندس کاکاسلطانی در ابتدا ضمن قدردانی از همکاری و زحمات کارشناسان دفتر فنی دانشگاه، چالش های پیش روی پروژه های معاونت را برشمرد و افزود: با عنایت به اهمیت سرعت و کیفیت پروژه های معاونت و تأثیر آن بر روی سطح رفاه دانشجویان دانشگاه به خصوص دانشجویان خوابگاهی، باید روندهای اداری و بررسی اسناد و مدارک فنی با سرعت بیشتری پیش برود.
در ادامه مهندس قاسمی با بیان راهکارهای پیشنهادی به جمع بندی چالش های مطرح شده در ارتباط با پروژه های رفاهی دانشجویان پرداخت.

کامران محمدیان

کامران محمدیان