دعوت رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران از دانشگاهیان برای پاسداشت یاد و خاطره شهدای خدمت

دانشگاه علوم پزشکی تهران با صدور اطلاعیه‌ای، ضمن عرض تسلیت و ابراز همدردی عمیق با خانواده‌های معظم شهدای خدمت، از جامعه دانشگاهی برای شرکت در مراسم تشییع شهیدان والامقام آیت الله سید ابراهیم رئیسی و شهدای همراه ایشان دعوت به عمل آورد.

به گزارش سینا رسانه، این مراسم معنوی، روز چهارشنبه دوم خرداد ماه، راس ساعت 7:30 صبح با حرکت دسته جمعی مدیران، مسئولان و کارکنان دانشگاه از مقابل درب دانشکده پزشکی در خیابان پورسینا آغاز خواهد شد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در این اطلاعیه، حضور دانشگاهیان در این مراسم را مایه افتخار و مباهات دانسته و از آنان خواسته است تا با حضور پرشور خود، برگ زرینی دیگر در تاریخ این دانشگاه به ثبت برسانند.
این مراسم فرصتی مغتنم برای دانشگاهیان است تا با آرمان‌های والای انقلاب اسلامی و شهدای گرانقدر تجدید میثاق کرده و یاد و خاطره آنان را گرامی بدارند.

مهدی  گلپایگانی

مهدی گلپایگانی