• تاریخ انتشار : 1402/06/12 - 12:45
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 296
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

دومین جلسه مشترک قرارگاه ستاد تدابیر ویژه دارو و تجهیزات پزشکی به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد

دومین جلسه مشترک قرارگاه ستاد تدابیر ویژه دارو و تجهیزات پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف لزوم تدابیر ویژه برای ساماندهی در بخش دارو و تجهیزات پزشکی 8 شهریور 1402 در سالن شورا معاونت غذا و دارو برگزار شد.

 دکتر سید اسماعیل سادات ابراهیمی,

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت غذا و دارو، دومین جلسه قرارگاه ستاد تدابیر ویژه دارو و تجهیزات پزشکی با حضور دکتر سید اسمعیل سادات ابراهیمی سرپرست معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر ولائی معاون غذا و دارو دانشگاه ایران، دکتر سلام زاده معاون غذا و دارو دانشگاه شهید بهشتی، عیدی زاده رئیس اداره امنیتی و انتظامی فرمانداری تهران، دکتر جلال کارشناس رسیدگی به اسناد اداره کل درمان تامین اجتماعی و مدیران و کارشناسان دارو وتجهیزات پزشکی برگزار شد.

الزام ثبت داروها در سامانه تی تک، عدم پرداخت به موقع مطالبات بیمارستانهای دولتی، مشکلات سامانه‌های مربوط به ثبت دارو و تجهیزات پزشکی، تفکیک کسورات تجهیزات پزشکی، یکسان سازی تعهدات بیمه ای، بروزرسانی سامانه‌های اصالت سنجی، نبود تاریخچه کاهش ارز ترجیحی در سامانه رز، نبود نیروی کافی و مجرب در بحث بیمه‌ها از موارد مورد بحث در این جلسه بود که حاضرین در جلسه بحث و تبادل نظر کردند.

همچنین در خصوص الزام آموزش و تعهد در خصوص نظارت و رصد اقلام تجهیزات پزشکی صحبت شد و دکتر ولائی معاون غذا و دارو دانشگاه ایران گفت: متاسفانه اکثر کالاهای قاچاق سلامت محور در واحدهای صنفی بدون کسب فروخته می‌شوند که باید برای رفع این مشکل بدنبال ساختاری باشیم که در کنار واحد صنفی، مجوز پزشکی نیز داشته باشد.

دکتر جلال کارشناس رسیدگی به اسناد اداره کل درمان تامین اجتماعی در ادامه افزود: با توجه به حجم اطلاعات بیمارستانی که بصورت ادغام شده به بیمه گر اعلام می‌شود ما نیازمند بازه زمانی مناسب و جذب نیروی کارامد هستیم.

دکتر سلام زاده معاون غذا و دارو دانشگاه شهید بهشتی نیز در ادامه با اشاره به بازنگری بخش بستری بیمارستان ها و دوفازه شدن بحث فرآیند اصالت سنجی دارو و الصاق کد UID برروی جعبه اصلی دارو گفت: فرآیند استعلام اصالت و ثبت UID بیمار در بخش‌ها باید توسط منشی بخش صورت گیرد و با استفاده از بارکد خوان نیز می‌توان این فرایند را سرعت بخشید.

  • گروه خبری : معاونت غذا و دارو
  • کد خبر : 245316
پریسا کریمی
تهیه کننده:

پریسا کریمی

تصاویر

دومین جلسه مشترک قرارگاه ستاد تدابیر ویژه دارو و تجهیزات پزشکی دومین جلسه مشترک قرارگاه ستاد تدابیر ویژه دارو و تجهیزات پزشکیدومین جلسه مشترک قرارگاه ستاد تدابیر ویژه دارو و تجهیزات پزشکی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *