دومین همایش بازآموزی طب ایرانی برگزار می‌شود؛آخرین‌مهلت ثبت‌نام 5 اسفند 98

دومین همایش طب ایرانی با محوریت «شناخت نگرش تشخیصی و درمانی نسبت به کبد چرب در طب ایرانی و مکمل» با امتیاز بازآموزی ویژه پزشکان عمومی و پزشکان عمومی شاغل در طرح پزشک خانواده برگزار می‌شود.

در دومین همایش بازآموزی طب ایرانی که پنج‌شنبه 8 اسفند 98 در سالن اجتماعات دانشکده داروسازی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی برگزار می‌شود، کارت عضویت (وابسته) انجمن علمی طب سنتی ایران به شرکت‌کنندگان اعطا می‌شود.
آناتومی کبد و فیزیوپاتولوژی کبد چرب و درمان‌های کبد چرب از دیدگاه طب رایج، کبد چرب از دیدگاه طب سنتی ایران، تدابیر تغذیه‌ای در پیشگیری و درمان کبد چرب، سته ضروریه در پیشگیری و درمان کبد چرب، تدابیر دارویی در درمان کبد چرب (مفرده‌های مقوی کبد)، طب مکمل و کبد چرب و پروتکل ازجمله محورهای همایش است.
علاقه‌مندان برای کسب اطلاعات بیشتر می‌توانند به سایت http://pm.behdasht.gov.ir/page/shpm مراجعه کنند.

برای مشاهده برنامه همایش اینجا کلیک کنید.

الهام علی

الهام علی