• تاریخ انتشار : 1395/02/05 - 16:14
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 1728
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

برگزاری نخستین کنفرانس بین‌المللی توسعه پایدار سلامت

دکتر تکیان: نظام سلامت کشور مدیون جان‌فشانی‌های اساتید و کارشناسان حوزه‌ی بهداشت است

معاون بین‌الملل دانشکده بهداشت و دبیراجرایی نخستین کنفرانس بین‌المللی توسعه پایدار سلامت، پوشش همگانی و پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر را مهم‌ترین محورهای این کنفرانس خواند.

گالري عکس يک

گالري عکس دو

گالري عکس سه

گالري عکس چهار

نخستین کنفرانس بین‌المللی توسعه پایدار سلامت، مقارن با پنجاهمين سالگرد تأسیس دانشكده بهداشت روز یکشنبه 5 اردیبهشت 95 در سالن آمفی‌تئاتر ستاد مرکزی دانشگاه برگزار شد.
دکتر تکیان با ارائه گزارشی از روند برگزاری این کنفرانس گفت: دانشکده بهداشت دانشگاه، امسال به‌طور رسمی 50 ساله شد البته حیات طیبه غیررسمی این دانشکده مربوط به 75 سال پیش است زمانی که در بسیاری از کشورهای دنیا دانشکده‌ی بهداشتی وجود نداشت.
وی افزود: اغراق نیست اگر بگویم همه کشور و نظام سلامت به برخی از فرهیختگان حوزه‌ی بهداشت بسیار مدیون‌اند. زمانی که امکانات کشور بسیار محدود بود و در برخی نقاط کشور بیماری‌های واگیر بیداد می‌کرد اساتیدی بودند که عمر خود را در این مناطق گذراندند و خطرات بسیاری متحمل شدند به‌طوری‌که امروز کشور ایران ازنظر سلامت در دنیا جایگاه خوبی را به خود اختصاص داده است.
دکتر تکیان ادامه داد: این دانشکده در پنجاهمین سالگرد خود ضروری دید که به بازبینی فعالیت‌های خود بپردازد و بهانه‌ای شد تا این بازبینی را با دستور جهانی سلامت با عنوان اهداف توسعه پایدار همگام کند و هدف شماره 3 آن را در دستور کار خویش قرار دهد.
دبیر اجرایی این کنفرانس افزود: برای چگونگی انجام این دستورالعمل قرار شد توسعه پایدار سلامت با محوریت دو هدف از هدف سوم یعنی پوشش همگانی و پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر به اجرا درآید که خوشبختانه تا امروز در این زمینه‌ها تا حدی موفق عمل شده است.
دکتر تکیان گفت: اين كنفرانس طی امروز و فردا 6 و 5 ارديبهشت با محوريت اهداف توسعه پايدار سلامت كه مصوب سازمان ملل در سپتامبر 2015 بوده است، برگزار می‌شود.
وي گفت: صاحب نظران بهداشت به همراه دانشمندان  كشور و صاحب‌نظران برجسته بین‌المللی از دانشکده‌های تراز نخست استراليا، آلمان، آمريكا، بريتانيا، كانادا، مصر، لبنان در اين كنفرانس سخنراني می‌کنند.
معاون بین‌الملل دانشكده بهداشت دانشگاه گفت: این کنفرانس با 7 پنل تخصصي و 30 مقاله داخلي به‌صورت پوستر برگزارشده است و تشكيل شبكه منطقه‌ای موسسات بهداشت عمومي کشورهاي مديترانه شرقي  با محوريت تحقق توسعه پايدار، از اهداف مهم این كنفرانس به شمار می‌رود.
وي افزود: تشكيل کارگروه‌های تخصصي با حضور صاحب‌نظران تراز اول داخلي و بین‌المللی از دانشکده‌های برتر دنيا، منطقه و موسسات بهداشت عمومي کشورهاي مديترانه شرقي ازجمله برنامه‌های ويژه این کنفرانس است.
دکتر تکیان ادامه داد: اين کارگروه‌ها درصدد تبيين مستندات مبتني بر نقشه راه موسسات بهداشت عمومي در تحقق توسعه‌ای پايدار هستند. همچنين تشكيل شبكه دانشکده‌های بهداشت غرب آسيا از محورهاي بحث و تبادل‌نظر در كنفرانس است.
توضیح اینکه، نخستین کنفرانس بین‌المللی توسعه پایدار سلامت مقارن با پنجاهمين سالگرد تأسیس دانشكده بهداشت روز یکشنبه 5 اردیبهشت 95 با حضور دکتر سیاری معاون بهداشتی وزارت بهداشت، دکتر حریرچی قائم‌مقام وزیر بهداشت، دکتر جعفریان رئیس دانشگاه و جمع کثیری از اساتید و دانشجویان سراسر کشور و به همت دانشکده‌ی بهداشت دانشگاه در سالن آمفی‌تئاتر ستاد مرکزی برگزار شد.

خبر: مقدم
عکس: جمشید ربیعی

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 59653
فریبا  مقدم
تهیه کننده:

فریبا مقدم