اولین جلسه تیم رهبری و مدیریت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال 1402
دکتر سید حسن اینانلو: با اضافه شدن کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) به مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، به بحث هوشمند سازی ورود کردهایم و عزممان بر توسعه آن راسخ است
در نشست اعضای تیم رهبری و مدیریت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) مراحل پیشرفت اجرای مصوبات حاصل از بازدیدهای سال گذشته از بیمارستانهای تابعه و هماندیشی با روسا و مدیران آنها طرح و بررسی شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، نخستین نشست اعضای تیم رهبری و مدیریت این مرکز در سال جدید، دوشنبه 21 فروردین 1402 با حضور دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع، معاونان پشتیبانی، درمان و امور دانشگاهی، روسای بیمارستانها و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
رئیس مجتمع اولین نشست تیم رهبری و مدیریت مجتمع را با گرامیداشت بهار طبیعت و لیالی مبارک قدر آغاز کرد و ضمن تسلیت شهادت مولیالموحدین حضرت علی ابن ابیطالب علیهالسلام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات برای حاضرین در توضیح محورهای اصلی در این جلسه گفت: در ادامه جلسات و بازدیدهای محیطی و ساختارمند تیم رهبری و مدیریت از بیمارستانهای امام خمینی (ره)، ولیعصر (عج) و انستیتو کانسر و هماندیشی با روسا و مدیران آنها در سال گذشته، مصوباتی به تایید اعضای تیم رسید که بررسی میزان تحقق هر یک از این مصوبات در ابتدای سال جدید و ادامه روند برنامهها، حائز اهمیت است.
وی همچنین افزود: با توجه به اولویت انتقال بخشهای بالینی به کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) و تغییر کاربری برخی از فضاهای موجود بیمارستانهای مجتمع بهتر است باهدف مدیریت هزینهها و صرفهجویی منابع، فعلاً از فعالیتهای عمرانی جدید صرفنظر کنیم.
دکتر اینانلو با تاکید بر اهمیت هوشمند سازی فرآیندهای بیمارستانی گفت: با اضافه شدن کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) به مجتمع، به بحث هوشمند سازی ورود کردهایم و باید بهسوی توسعه آن پیش رویم. افتتاح کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) فرصتی است مغتنم برای حرکت بهسوی الکترونیک کردن فرآیندهای جاری مجتمع؛ نیاز است از منظر کمک به حذف کاغذ، تسهیل و تسریع امور و کاهش تردد افراد در محیط، کمیتهای با عنوان هوشمند سازی فرآیندها تشکیل و بر اساس مدلهای موجود، فرآیندهایی که امکان الکترونیکی شدن دارند از بدو ورود تا زمان ترخیص بیمار در آن بهدقت شناسایی و بررسی شود. من دو سال قبل که با طرح نسخه الکترونیک آشنا شدم آن را بسیار کمککننده دیدم؛ اگرچه در ابتدا با نقدهای روبهرو بود و ارادهای برای اجرای آن نبود؛ اما امروز باهمت همه دوستان این طرح در حال اجراست.
دکتر سورکی با اشاره به تفاوتهای الگوی بهکارگیری نیروهای انسانی در بخش خصوصی و دولتی گفت: اخلاق و تعهد حرفهای باید در همه ما به یک باور بدل شود. گاهی در برخی از بخشها، کارها با یک نیروی متعهد بهخوبی قابل انجام است فقط نیاز به همدلی و همراهی بیشتر داخل سازمانی است. بعلاوه چینش مناسب نیروی انسانی یکی از چالشهای جدی مجتمع از گذشته بوده و هست که آنهم باید با تعامل گروهها بهدرستی مدیریت و ساماندهی شود.
معاون پشتیبانی در ادامه تصریح کرد: یکی از موضوعاتی که در صدر سیستمهای برنامهریزی و کنترل مطرح است تولید بهموقع (Just In Time) است که در آن انبار وجود ندارد و از اجزای مهم آن جلوگیری از اتلاف هزینههاست؛ هوشمند سازی فرآیندها گام مهمی برای نیل به این مهم است.
دکتر اورندی راهاندازی بخش اتوپسی را برای ارتقای کیفی آموزش و بررسی علمی علل مورتالیتی بیماران بسیار موثر دانست و گفت: با همفکری همکاران پزشکی قانونی و رایزنی با سازمان پزشکی قانونی، ضمن کمک به آموزش فراگیران پزشکی نتایج بررسیهای علمی آن را به گروههای درمانی مربوطه بازخورد دهیم.
دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع، دکتر محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی، دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر محمدرضا صالحی معاون امور دانشگاهی، دکتر علیرضا کاظمینی رئیس بیمارستان امام خمینی (ره)، دکتر سید روحالله میری رئیس انستیتو کانسر، دکتر زهرا پناهی رئیس بیمارستان ولیعصر (عج)، دکتر سید علی مؤمنی مدیر پژوهش و فناوری، پرستو آریاملو مدیر امور پرستاری، محمدحسین امراللهی مدیر منابع انسانی، دکتر نوید مقدم سرپرست مدیریت فناوری اطلاعات، احد اکرمی سرپرست مدیریت خدمات پشتیبانی، مهندس رضا رسولی سرپرست مدیریت دفتر فنی و امیر رجبی رئیس دفتر ریاست و مسئول بهبود کیفیت از اعضای تیم رهبری و علیرضا سیف رئیس امور عمومی بیمارستان امام خمینی (ره)، نبیالله رضایی رئیس امور عمومی بیمارستان ولیعصر (عج)، لیلا ترکزاده رئیس امور عمومی انستیتو کانسر بهعنوان مهمانان ویژه این نشست حضور داشتند.
نظر دهید