• تاریخ انتشار : 1401/10/27 - 10:07
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 883
  • زمان مطالعه : 5 دقیقه

برگزاری کارگاه اقدامات جراحی به وسیله شبیه ساز برای نخستین بار در کشور

دکتر قناعتی: به کارگیری دستگاه های شبیه ساز، فرصت تمرین بیشتر و آموزش باکیفیت تری فراهم می آورد

برای نخستین بار در کشور کارگاه آموزشی اقدامات جراحی به وسیله شبیه ساز (سیمولیشن جراحی) با همکاری گروه جراحی و معاونت امور دانشگاهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره) و پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در آئین افتتاحیه این کارگاه در 27 دی 1401، دکتر حسین قناعتی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران، با قدردانی از همت و تلاش برگزار کنندگان کارگاه گفت: شبیه سازها فرصتی را فراهم می‌آورد که فراگیران بارها و بارها یک اقدام پزشکی را تمرین کنند و آموزش بهتری ببینند.
رئیس دانشگاه، محصولات فناورانه دانشگاه علوم پزشکی تهران را در کشور بی نظیر دانست گفت: اقدامات پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی، در عرصه ابداعات و اختراعات در کشور بی نظیر است  و تولیدات این مجموعه در مراکز  دیگر مورد استفاده قرار می گیرد.  
دکتر قناعتی با یادآوری پیشینه شکل گیری پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی گفت: زمانی که رزیدنت بودم یکی از مهمترین چالش‌های نظام سلامت که  کمبود ارتباط پزشکی با صنعت است را دنبال میکردم. درنتیجه این دغدغه مهم را با دکتر کابلی درمیان گذاشتم و نتیجه این شد که پس از بازگشت دکتر سرکار و دو تن از همکاران ایشان به کشور، این مرکز شکل گرفت و امروز فعالیت آن، باعث افتخار کشور است.
رئیس دانشگاه، با بیان اینکه دستاوردهای موجود نشان از حرکت دانشگاه در مرزهای دانش دارد گفت:  به کارگیری سلول های بنیادی در مفصل زانو، کارتی سل تراپی و بسیاری از روش های درمانی جدیدی که نتایج آن در آینده نزدیک اعلام می شود نشان از حرکت در مرزهای دانش است.
دکتر قناعتی با اشاره به ظرفیت دانشگاه در توریسم درمانی گفت: در این دوره مدیریتی، ظرفیت توریسم درمانی دانشگاه افزایش یافته و  دانشگاه توانمندی ارائه خدمات با کیفیت تر و با هزینه مناسب تر را به بیماران دارد.
دکتر قناعتی با اعلام یکسان سازی دریافتی پزشکان در بخش خصوصی و دولتی گفت: به منظور تقویت بخش ‌دولتی، مسئولان مربوطه را متقاعد کردیم که ضریب کا در بخش دولتی و خصوصی یکسان شود.
رئیس دانشگاه، با تاکید براینکه بسیاری از اقدامات پیشرفته ای که امروز صورت گرفته نتیجه تفکر «ما می توانیم» است گفت: در مدت 40 سالی که در بیمارستان امام خمینی(ره) و در دانشگاه زندگی می کنم خوشحالم که همه همت و تلاشم در راستای کمک به رشد دانشگاه بوده و در این مدت کارهای نشدنی بسیاری به ثمر رسیده است.
تاکید بر به کارگیری روش های نوین آموزشی

دکتر محمدرضا صالحی معاون امور دانشگاهی مجتمع بیمارستانی امام خمینی،  با تاکید بر استفاده از روش های نوین آموزشی گفت: بکارگیری روش های نوین آموزشی، همواره مورد توجه مراکز پیشرفته آموزشی جهان بوده و مجتمع بیمارستان امام خمینی  نیز برای اموزش باکیفیت تر به دستیاران جراحی وارد این عرصه شده است.
دکتر صالحی تعامل بیشتر عرصه فناوری های آموزشی و بخش های بالینی را ضروری دانست و گفت: این کارگاه نخستین قدم به منظور برقراری ارتباط نزدیک تر فناوری های آموزشی و بخش جراحی است  و امیدواریم این روند توسعه یابد.

ظرفیت دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرجعیت آموزشی

دکتر محمدتقی بیگ محمدی رئیس دانشکده پزشکی، کارگاه اموزشی اقدامات جراحی به وسیله شبیه ساز را فتح بابی برای ارتباط بیشتر فناوری های نوین پزشکی با عرصه آموزش دانست و گفت: این کارگاه، نمونه ای از شکل گیری یک روش اموزشی جدید در دانشگاه است.
رئیس دانشکده پزشکی با تاکید بر هم افزایی امکانات اموزشی دانشگاه گفت: لازم است امکانات پراکنده ای که در سطح دانشگاه وجود دارد برای اثربخشی و بهره وری بیشتر تجمع شود.
دکتر بیگ محمدی با اشاره به ظرفیت خوب پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی گفت: می توان از امکانات و روش های نوین اموزشی که در این مجموعه فراهم است برای سایربخش های بالینی استفاده کرد.
رئیس دانشکده پزشکی با بیان اینکه دانشگاه علوم پزشکی تهران توانایی تبدیل شدن به مرجعیت اموزشی کشور را دارد گفت: دانشگاه علوم پزشکی تهران در بسیاری از حوزه ها برند است و در عرصه آموزش نیز می تواند  مرجع و الگویی برای کشور باشد.
دکتر بیگ محمدی، با یادآوری این نکته که دانشمند متعهد باید فراتر از ظرفیت داده ها و فناوری ها به وظایف خود عمل کند گفت: بالاترین فناوری، تربیت دانشمند متعهد است. نباید محصور دیتا و فناوری ها باشیم بلکه باید از این امکانات برای خدمت بهتر به بیماران و تربیت دانشجویان توانمند استفاده کنیم.
رئیس دانشکده پزشکی با اشاره به اقداماتی که در عرصه هوش مصنوعی در دانشگاه آغاز شده است گفت:  دانشگاه علوم پزشکی تهران در مرز دانش حرکت می کند و لازم است از امکانات  هوش منصوعی نیز در عرصه اموزش استفاده شود.  

فعالیت نواورانه پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی در جهان
دکتر سعید سرکار رئیس پژوهشکده  فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی، از حمایت های رئیس دانشگاه در توسعه فناوری های پیشرفته قدردانی کرد و گفت: دکتر قناعتی از حامیان اصلی تشکیل این مرکز بودند و در این سال ها به رشد این مجموعه کمک کردند.
دکتر سرکار با تاکید بر تعامل متخصصان بالینی با فناوران این مرکز گفت: الگوی فعالیت پژوهشکده در مجموعه بیمارستان و تعامل بخش فناوری با عرصه بالین مورد  توجه دیگر مراکز همتا در کشورهای دیگر از جمله کشور کره قرار گرفته است.
رئیس پژوهشکده  فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی، رویکرد این پژوهشکده را باوجود بیش از هزار و چندصد مقاله، فراتر از تولید مقاله دانست و گفت: اگرچه تولید مقاله بخشی از کار پژوهشی است اما هدف ما فراتر از آن و خدمت به مردم و جامعه است.
دکتر سرکار فعالیت های این مجموعه را در دنیا کم نظیر دانست و گفت: بالغ بر 50 US Patent محصول طراحی و ساخت نواورانه این مرکز در سطح جهان است.  همچنین 40  دستگاه پیشرفته در این مرکز ساخته و وارد بازار شده است که نشان می دهد ما در دنیا حرف های بسیاری برای گفتن داریم.
رئیس پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی، عرصه فناوری ها را یکی از ارکان اصلی پیشرفت دانشگاه دانست و گفت: پژوهشکده فناوری ها و تجهیزات پیشرفته پزشکی آماده همکاری بیشتر با مجموعه بیمارستان های دانشگاه است.  








  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی
  • کد خبر : 224914
سمیرا  کرمی
تهیه کننده:

سمیرا کرمی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *