• تاریخ انتشار : 1400/04/19 - 11:51
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 712
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

دکتر نفیسی: مشارکت بالای اعضای هیئت علمی در انتخاب مدیرگروه ماحصل استفاده از سیستم نظرخواهی الکترونیک است

رئیس دانشکده پزشکی با قدردانی از راه اندازی سیستم نظرخواهی الکترونیک انتخاب مدیرگروهای آموزشی، احساس امنیت در انتخاب و مشارکت بالای اعضای هیئت علمی را ماحصل استفاده از این سیستم دانست.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده پزشکی، جلسه هیئت‌رئیسه دانشکده پزشکی صبح روز شنبه 19 تیرماه در سالن شورا برگزار شد.

در ابتدای جلسه و پیش از دستور دکتر ایرج کاشانی به موضوع مشکل در پرداخت حق‌الزحمه اساتید حق‌التدریس دانشجویان تحصیلات تکمیلی پردیس بین‌الملل اشاره کرد و گفت: پرداختی اساتید حق‌التدریس، به دانشکده‌ها واگذار شده اما گویا تاکنون بودجه و اعتبار این کار به دانشکده پرداخت نشده است.

دکتر علیرضا ایمانی معاون آموزشی پزشکی عمومی به درخواست کارورزان با توجه به شرایط قرمز کرونایی مبنی به تبدیل وضعیت حضور در بیمارستان‌ها به‌صورت پست کشیک اشاره کرد و گفت: طبق درخواست کارورزان و دستورالعمل و موافقت معاون آموزشی دانشگاه، حضور کارورزان تا پایدار شدن شرایط به‌صورت کشیک و پست کشیک خواهد بود.

در ادامه دکتر علی لباف معاون آموزش تخصصی و فوق تخصصی دانشکده پزشکی گزارشی از برگزاری آزمون ارتقا ارائه کرد و گفت: چهلمین دوره آزمون ارتقاء دستیاری و گواهینامه تخصصی پزشکی روز جمعه 18 تیرماه با حضور بیش از 1600 داوطلب در حوزه امتحانی دانشکده پزشکی برگزار شد.

وی با انتقاد از تأخیر وزارت بهداشت در ابلاغ دستورالعمل برگزاری آزمون گفت: ما در دانشکده پزشکی امکان برگزاری آزمون برای این تعداد داوطلب آن هم در یک نوبت و شرایط کرونایی را نداریم که همین امر موجب شد از فضاهایی برای چینش صندلی داوطلبان استفاده کنیم که مجهز به سیستم سرمایشی نبود و موجب اعتراض به حق تعدادی از داوطلبان شد.

دکتر لباف با بیان این که آزمون ارتقا سال‌ها توسط دانشگاه‌ها بدون هیچ مشکل و اختلالی برگزار می‌شد، خاطرنشان کرد: برگزاری آزمون ارتقاء دستیاری و گواهینامه به این شکل و به‌صورت تجمیعی و یکپارچه هیچ ضرورتی ندارد و نیازمند بازنگری است.

در ادامه جلسه هیئت‌رئیسه و بیان دستور اصلی جلسه دکتر رؤیا ستارزاده معاون امور هیئت‌علمی گزارشی از نظرخواهی الکترونیک انتخاب مدیر گروه در گروه‌های طب اورژانس و روان‌پزشکی ارائه داد و گفت: در ابتدای یک گروه واتساپی جداگانه ویژه اعضای هیئت‌علمی هر گروه راه‌اندازی و اسامی افراد واجد شرایط مدیر گروهی بدون اعلام کاندیداتوری برای نظرخواهی، با ارسال لینک درج و از پرس لاین برای حفظ محرمانگی و امنیت استفاده شد.

وی افزود: اعضای هیئت‌علمی در هر دو گروه می‌توانستند با توجه به تعداد، 4 نفر را انتخاب کنند، یک هفته بعد از تشکیل گروه واتساپی و پاسخ به تمام سؤالات در گروه طب اورژانس اعضا با شماره تلفن همراه و در گروه روان‌پزشکی با کدملی ظرف 48 ساعت پس از ارسال لینک در نظرخواهی شرکت کردند، میزان مشارکت در گروه طب اورژانس 97 درصد و در گروه روان‌پزشکی 95 درصد بود.

دکتر ستارزاده ادامه داد: پس از نظرخواهی از اعضای هیئت‌علمی و انتخاب 4 نفر اول گروه که دارای بیشترین رای بودند، به‌صورت جداگانه با هریک از آنها تماس گرفته می‌شود تا برنامه خود برای گروه را جهت ارائه به مسئولین دانشکده و دانشگاه آماده کنند.

معاون امور هیئت‌علمی دانشکده پزشکی در ادامه به بیان برخی چالش‌های این نوع انتخاب ازجمله انصراف افراد منتخب، نحوه اعلام اسامی و... پرداخت.

دکتر نفیسی نظرخواهی الکترونیک انتخاب مدیران گروه‌ها را پیشرفت بزرگ و مهمی دانست و گفت: مشکلی که پیش‌ازاین وجود داشت این بود که اعضای هیئت‌علمی در ابراز و اظهارنظر واقعی خود احساس امنیت نمی‌کردند و از زمانی که نظرخواهی به‌صورت الکترونیک برگزار می‌شود این دغدغه از بین رفته و مشارکت بالای اعضا گواهی بر این مدعاست و این تحول بزرگ جای تشکر دارد.

 رئیس دانشکده پزشکی در پاسخ به رفع چالش‌های این روش گفت: برای بازنگری باید حداقل یک دوره از انتخاب مدیران گروه‌ها به این روش بگذرد تا دستورالعمل را موردبازنگری قرار دهیم.

دکتر نفیسی در ادامه به گزارش تحلیلی عملکرد چهارساله دانشکده پزشکی اشاره کرد و گفت: این گزارش در 35 صفحه شامل مقدمه،

 بازنگری و اصلاح در برنامه‌ها و امور اجرایی دوره پزشکی عمومی، توانمندسازی اعضای هیئت‌علمی، برنامه‌های آموزشی و توانمندسازی دانشجویان، مجازی‌سازی فعالیت‌های آموزشی دانشکده، برگزاری آزمون‌های مجازی، بهبود ساختار آموزش تخصصی، فوق تخصصی در دانشکده پزشکی، ارزیابی فراگیر در مقطع آموزش تخصصی و فوق تخصصی، ارتقاء کیفی آموزش علوم پایه و تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی، ساماندهی خدمات آموزشی، بهبود نظام ارتقا اعضای هیئت‌علمی دانشکده پزشکی، بازنگری نقشه جامع اعضای هیئت‌علمی گروه‌های بالینی تنظیم و به دانشگاه ارسال شده است.

وی افزود: تدوین شرح وظایف اعضای هیئت‌علمی گروه‌های بالینی، ارزشیابی کمی اعضای هیئت‌علمی (شعاع) درسامانه سیپاد ارزشیابی کیفی اعضای هیئت‌علمی در سامانه سیمرغ، ارزشیابی دوره اقدامات انجام شده جهت ارتقا تعهد حرفه‌ای در دانشکده پزشکی، تشریح عملکرد پژوهشی دانشکده پزشکی، شبکه یوسرن و فعالیت‌های دانشکده در عرصه بین‌الملل، برگزاری جشنواره‌ها و مراسم دانشجویی (جشن روپوش سفید و دوره گذار، جشن گذر از دبیرستان به دانشگاه) بازسازی فضاهای آموزشی دانشکده پزشکی و... از دیگر سرفصل‌های این گزارش است که در کتابچه گزارش تحلیلی عملکرد چهارساله دانشکده‌های دانشگاه علوم‌پزشکی تهران چاپ خواهد شد.

  • گروه خبری : دانشکده پزشکی,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 193187
مینا  محمدی
تهیه کننده:

مینا محمدی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *