نشست معاونان و مدیران گروههای دانشکده توانبخشی
دکتر هادیان: پیشگامی علمی در منطقه و بینالملل باید هدف اصلی دانشکده و دانشگاه باشد
دکتر محمدرضا هادیان در نشست هیئت رئیسه این دانشکده با بیان افق دانشگاه علوم پزشکی تهران برای حضور در عرصه های منطقه ای و بین المللی بر ضرورت تدوین نقشه راه در اجرای برنامه های این دانشکده بر اساس رویکرد دانشگاه تاکید کرد و خطاب به معاونان و مدیران گروههای این دانشکده گفت:پیشگامی علمی در منطقه و بینالملل باید هدف اصلی دانشکده و دانشگاه باشد.
به گزارش روابط عمومی روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده توانبخشی؛ در این نشست که دوشنبه 13 بهمن بهصورت حضوری در سالن شورای این دانشکده برگزار شد، در آغاز نشست دکتر محمدرضا هادیان رئیس دانشکده در سخنان پیش از دستور ضمن تبریک مناسبتهای بهمنماه و نیز ارتقای دو نفر از اعضای هیئتعلمی گروه گفتاردرمانی این دانشکده به مرتبه دانشیاری در نشست اخیر هیئت ممیزه دانشگاه و با توجه به اینکه افق دانشگاه علوم پزشکی تهران حضور در عرصههای منطقهای و بینالمللی است اظهار امیدواری کرد ارتقا مرتبه علمی اعضای هیئتعلمی این گروه و تغییر هرم علمی و سنی با توجه بازنشستگی برخی از اعضای هیئتعلمی گروه در آینده نزدیک، منشأ تحول و ارتقا روند روبه رشد شاخصهای عملکرد گروه در حوزههای آموزشی، پژوهشی و همچنین ارائه بهینه خدمات گفتاردرمانی متناسب با نیاز جامعه و همچنین در عرصههای منطقهای و بینالمللی شود.
دکتر هادیان با اشاره به اینکه پس از شیوع و پاندمی کرونا تحولی مثبت در اجرای برنامههای 4 ساله پدیدار شد و عملاً در برخی از حوزهها ازجمله آموزش با انقلابی روبرو شدیم و تهدید شرایط کرونا با ایجاد سازوکار و تدابیر مدبرانه مسئولان دانشگاه تبدیل به فرصت شد، از معاونان و مدیران گروهها و اعضای هیئتعلمی خواست اجرای برنامه 4 ساله دانشکده با افزایش میزان تابآوری و انعطافپذیری صورت گیرد.
رئیس دانشکده همچنین بابیان استقبال و حمایت از درخواست برخی از اعضای هیئتعلمی برای ایجاد بستگی دوگانه ( (Dual affiliation) باهدف افزایش همکاریهای بین بخشی با دیگر مراکز دانشگاه تصریح کرد: انتظار میرود در صورت ایجاد ارتباط کاری میان بخشهای آموزشـی، پژوهشـی و درمانـی با دیگر مراکز تحت پوشش دانشگاه ازجمله بیمارستانها و دانشکدههای دیگر، تعهدات آموزشی، پژوهشی و خدماتی عضو هیئتعلمی در مرکز دوم ازنظر کمی و کیفی در حد مطلوب صورت گیرد.
در ادامه نشست دکتر احمدرضا خاتونآبادی معاون پژوهشی و عضو هیئتعلمی گروه گفتاردرمانی دانشکده بابیان اینکه ارتقا مرتبه علمی اعضای هیئتعلمی مسئولیت آنان را در قبال وظایف محول شده بیشازپیش میکند بهضرورت تغییر رویکرد و نگاه در گروه گفتاردرمانی تأکید کرد و شرط تحقق آن را همکاری و همدلی میان اعضای هیئتعلمی گروه عنوان کرد.
دکتر خاتونآبادی که سمت معاونت برنامهریزی و توسعه دانشکده را نیز بر عهده دارد در بخش دیگری از سخنانش گفت: به دستور رئیس دانشکده و با توجه به اهمیت بهرهگیری از نظرات اعضای هیئتعلمی جوان بهعنوان پتانسیلهای آموزشی، پژوهشی، بالینی و اجرایی در سالهای آینده در پیشبرد افق پیش روی دانشکده شورای متشکل از آنان تشکیل شد. وی در ادامه گفت: در نشستهای برگزارشده این شورا، پس از بررسی و تبادلنظر میان اعضا با توجه به اهمیت و ضرورت آگاهی بخشی از خدمات ویژه و منحصربهفرد رشتههای مختلف توانبخشی این دانشکده در کشور، توافق شد همانند رویکرد دانشگاه در خصوص برندسازی در خصوص خدمات ویژه ارائهشده در هر گروه آموزشی صورت گیرد.
وی در ادامه تصریح کرد: تدوین نقشه راه در مسیر انجام فعالیتهای آموزشی، پژوهشی علاوه بر ایجاد ارتقا و تحقق اهداف آموزشی و پژوهشی موجب شناساندن و برند سازی خدمات گروههای مختلف آموزشی دانشکده در میان جامعه و جذب و اعتماد آنان برای بهرهگیری از خدمات توانبخشی این دانشکده خواهد شد.
معاون برنامهریزی و توسعه دانشکده همچنین پیادهسازی و اجرای برنامههای 4 ساله دانشکده بر اساس نقشه راه را برای حفظ رویکرد دانشکده در بستر زمان در صورت تغییر مدیران اجرایی، برای تحقق اهداف بلندمدت و افق روی پیش روی دانشکده ضروری دانست.
وی در بخشی از سخنانش به افزایش سه برابری جمعیت سالمند کشور در برابر رشد جمعیت و تصویب برگزاری دوره طب سالمندان در مقطع فلوشیب طی هفته اخیر در وزارت متبوع اشاره کرد و بابیان نیاز جامعه به خدمات توانبخشی رشتههای مختلف این دانشکده در کنار سایر خدمات به جمعیت سالمند، از مدیران گروههای آموزشی خواست تا با توجه نیاز جامعه به این خدمات، نقشه راه گروهها تدوین و به این معاونت ارسال شود.
دکتر خاتونآبادی در ادامه به ارائه گزارشی از طرحهای مصوب در سه رنک برگزارشده در سال جاری پرداخت. وی با اعلام اینکه پس از شیوع پاندمی کرونا باوجود مشکلات اجرایی طرحهای پژوهشی ازجمله کاهش تعداد نمونه بیمار و همچنین مشکلات تأمین بودجه، تعداد طرحهای ارائه و مصوب شده در رنک سوم افزایش داشته است آن را نشان از انگیزه بالای اعضای هیئتعلمی دانست و از تلاش اعضای هیئتعلمی قدردانی کرد.
معاون پژوهشی دانشکده همچنین به مشکلات تأمین بودجه پژوهشی در سال آینده و الزام تأمین بودجه طرحها از منابع خارج از دانشگاه اشاره کرد و از اعضای هیئتعلمی خواست تا با مراجعه به سامانه ساتع ضمن بررسی اولویتهای تحقیقاتی این سازمانها، طرحهای تقاضامحور خود را در برای حل مسائل و نیازهای پژوهش و فناوری این مؤسسات در حوزه توانبخشی را به آنها ارائه کنند.
دکتر خاتونآبادی با اشاره کسب رتبه برتر پژوهشی دانشکده در سه سال اخیر در میان دانشکدههای سراسر کشور و تفاوت قابلملاحظه شاخصهای عملکردی دانشکده در میان تمامی دانشکدههای توانبخشی کشور گفت: برای حفظ رتبه برتر و همچنین تداوم روند رو به رشد حوزههای آموزشی، پژوهشی و ارائه خدمات توانبخشی بایستی در برنامهریزی و اجرای برنامههای چهارساله دانشکده نقشه راه تدوین شود.
دکتر خاتونآبادی در ادامه ضمن ارزیابی مثبت فعالیتهای انجامشده در حوزه پژوهش اظهار امیدواری کرد این روند در سال آینده با انسجام، نظم و قوانین تسهیلکننده بیشتری پیش رود.
وی ضمن ابراز خرسندی از حسن همکاری و تعامل سازنده میان معاونتهای دانشکده از دکتر غلامرضا علیائی معاون آموزشی دانشکده برای همدلی و همفکری برای مرتفع کردن مشکلات پژوهشی انجام طرحها و پایاننامههای دانشجویی قدردانی و اظهار امیدواری کرد: روند تعامل و همکاری میان گروههای آموزشی درزمینهٔ های مختلف باهدف همافزایی ازجمله انجام طرحهای تحقیقاتی مشترک بیشازپیش شود.
وی در پایان سخنانش از اعضای هیئتعلمی و مدیران گروهها خواست نظرات و پیشنهادهایشان را در راستای برند سازی و ارائه و معرفی بهینه خدمات و فعالیتهای انجامشده در دانشکده به معاونت برنامهریزی و توسعه در میان بگذرانند.
در ادامه نشست دکتر نعمت اله روحبخش از انجام مراحل و مقدمات تشکیل و ثبت اولین سمن خیریه دانشکده خبر داد. معاون اجتماعی فرهنگی دانشکده ایجاد سمن خیریه و فعالیت آن در دانشکده را موجب شفافسازی و جلب اعتماد خیرین و جذب کمک آنان برای تأمین منابع مالی بخشهای مختلف دانشکده ازجمله تجهیز فضاهای آموزشی و همچنین هدفمندی کمکهای خیرین دانست. وی با اشاره به اینکه ساختار اصلی این سمن متشکل از حداقل 11 نفر است از اعضای هیئتعلمی، کارکنان و دانشجویان علاقهمند برای تسهیل و همکاری تحقق اهداف این سمن دعوت به همکاری کرد.
در ادامه نشست دکتر غلامرضا علیایی معاون آموزشی دانشکده بر ضرورت تکمیل طرح دورهها تا پیش از 15 بهمن تأکید کرد و از مدیران گروهها خواست تا پیگیریهای لازم برای تسریع در تکمیل و ارسال به این معاونت صورت گیرد.
معاون آموزشی دانشکده با اشاره به اهمیت مشورت مدیران گروهها با دیگر اعضای هیئتعلمی برای اجرا و پیادهسازی وظایف آموزشی، پژوهشی و بالینی، از آنان خواست باهدف برقراری عدالت و جلوگیری از تعارض در داخل گروه در پیشبرد امور از نظرات و پیشنهادها تمامی اعضای هیئتعلمی گروه بهرهگیری شود. وی همچنین به مدیران گروهها پیشنهاد کرد بهمنظور جانشین پروری و همچنین جایگزینی عضو هیئتعلمی با سایر همکاران در صورت عدم حضور به دلیل مرخصی استعلاجی، استحقاقی و یا مأموریت آموزشی، امور محول شده بهصورت چرخشی (rotation) میان آنها انجام شود.
وی همچنین بر ضرورت تدوین برنامه میانمدت و طولانیمدت در گروهها باهدف تداوم اهداف گروه در صورت تغییر مدیران گروهها تأکید کرد.
دکتر آذر مهری معاون دانشجویی دانشکده ضمن اعلام تجهیز فضای ورزشی دانشکده با همکاری و مساعدت معاونت دانشجویی دانشگاه از افتتاح این فضا با حضور دکتر پورغریب معاون دانشجویی دانشگاه در روز سهشنبه 14 بهمن خبر داد. وی همچنین از دکتر میر معاون اداری مالی دانشکده و فتح اله رئیس حسابداری برای پیگیری و تسریع در انجام امور مربوط به تجهیز این فضا قدردانی کرد.
دکتر سید محسن میر معاون اداری مالی دانشکده با اشاره به درخواست مرکز ملی نخبگان برای استفاده از تجهیزات و امکانات آزمایشگاهی و درمانگاهی موجود در دانشکده برای انجام پروژههای تحقیقاتی، از اعضای هیئتعلمی و مدیران گروهها خواست در صورت همکاری با سایر سازمانها و استفاده از امکانات و تجهیزات دانشکده علاوه بر حفظ مالکیت معنوی بهمنظور حفظ مالکیت مادی، پیش از شروع پروژههای تحقیقاتی با معاونت اداری مالی دانشکده هماهنگی صورت گیرد.
در پایان نشست دکتر محمدرضا هادیان با خواندن متن لوح تبریک رئیس دانشگاه به دکتر احمدرضا خاتونآبادی معاون پژوهشی و دکتر آذر مهری معاون دانشجویی دانشکده به مناسبت ارتقا مرتبه علمی به دانشیاری، لوح را به آنان تقدیم کرد.
نظر دهید