• تاریخ انتشار : 1399/04/19 - 13:55
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 5655
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

تشییع پیکر استاد اورولوژی بیمارستان شریعتی

رئیس دانشگاه: مرحوم دکتر نادری انسانی پاکدل، حساس، مسئولیت پذیر، زحمتکش و به بیمارانش بسیار وفادار بود

مراسم تشییع پیکر مرحوم دکتر غلامحسین نادری، استاد اورولوژی بیمارستان شریعتی با حضور مسئولان، همکاران و شاگردان او صبح روز پنجشنبه 19 تیر 99 برگزار شد.

گالری عکس
دکتر عباسعلی کریمی در حاشیه این مراسم با تسلیت درگذشت دکتر نادری گفت: مرحوم دکتر نادری یکی از اساتید بسیار فعال و مسئولیت پذیر بودند که سال های سال در بیمارستان شریعتی و بخش ارولوژی صدها پیوند کلیه را انجام داد و حساسیت زیادی به بیماران داشت.
رئیس دانشگاه افزود: من از سال 72 در بیمارستان شریعتی بودم و البته از سال 69 دکتر نادری را می شناختم. ایشان انسانی پاکدل، حساس، مسئولیت پذیر، زحمتکش و نسبت به بیماران بسیار وفادار بود. خاطرات خوبی از ایشان دارم؛ از کارهایی که برای بیمارانش می کرد و حساسیت هایی که برای بیمارانش داشت. متاسفانه در این حادثه کرونا به سرعت درگیری ریوی پیدا کرد و با وجود تلاش های انجام شده نتیجه ای دربر نداشت و دکتر را از دست دادیم. امیدوارم روحش شاد و قرین رحمت الهی باشد مطمئنم با زحمتی که سالیان طولانی برای بیمارانش کشیده در آن دنیا اجرش را خواهد گرفت.
دکتر کریمی با اشاره به اینکه ابتلای مرحوم دکتر نادری به کرونا به دلیل پیوند دو بیمار که احتمالا مبتلا بوده اند، اتفاق افتاده است و با بیان اینکه دوران کنونی دوران حساسی است افزود: در دورانی هستیم که جامعه نظام سلامت کشور و کادر بهداشتی و درمانی امتحان بزرگی را پس می دهند و تاکنون نیز خیلی خوب امتحان پس داده اند. امیدوارم جامعه سلامت در مقابل اوج کرونا که احتمالا اوج گیری جدیدی در پیش داریم بتواند تاب آوری بیشتری داشته باشد و بتوانیم این بحران را از سر بگذرانیم. من برای همکارانی که در هر جایی از حوزه سلامت کار می کنند آرزوی سلامتی، قدرت و صلابت بیشتر برای خدمت رسانی به بیماران کشور را دارم.

برای رسیدگی به کار بیمارانش مبارزه می کرد
دکتر سعیدرضا مهرپور، رئیس بیمارستان شریعتی گفت: مرحوم دکتر نادری به شدت به کار و بیمارانش علاقه مند بود و زندگی اش را برای پیوند کلیه گذاشته بود و کمتر کسی را دیدم که همه هم و غم اش بیمارش باشد. جانش را هم در همین راه از دست داد. ایشان فردی بود که از زمانی که بیمار به او معرفی می شد تا در حین عمل و پس از عمل توجه و دلسوزی فوق العاده ای داشت و برای اینکه کار مریض را به پیش ببرد مبارزه می کرد که این ویژگی او را منحصر به فرد می کرد.
وی افزود: فلسفه وجودی همه بیمارستانها، آموزش، پژوهش و دانشکده ها در رسیدگی به بیمار خلاصه می شود که اگر کار بیمار به درستی انجام نشود فلسفه وجودی آن زیر سوال می رود بنابراین تمرکز ما فقط باید درمان بیمار باشد و خب در کنارش آموزش و پژوهش هم به وجود می آید.

برای رسیدگی به بیماران ذره ای کوتاهی نمی کردند
 دکتر محمدعلی صدیقی گیلانی، رئیس بخش اورولوژی بیمارستان شریعتی هم گفت: ایشان جراحی بودند که به شدت به کارشان و به بیمارانشان علاقه مند بودند. زندگی و کارشان همین بود و تمام وقت و عمرشان را در اینجا گذراندند به طوری که همکاران نگهبان می گفتند ایشان هر روز صبح ساعت 6 صبح وارد بیمارستان می شد و قبل از همه ما در بخش اورولوژی حضور داشتند.
وی افزود: تمام زندگی ایشان کارشان و بیماران بودند و عمرشان و زندگی شان را برای این کار گذاشتند عمده خصوصیت ایشان این بود که به شدت به کارشان علاقه مند بودند و از اینکه به موقع به بیماران رسیدگی کنند ذره ای کوتاهی نمی کردند.  پشتکار عجیبی در این کار داشتند و این درسی است که باید هم ما و هم همکاران جوانتر بدانند با وجود محدویت ها  اگر کسی در این را قدم بردارد و به بیمار رسیدگی کند هم خداوند پاداش می دهد و هم مردم قدردان هستند.

دکتر نادری دربست در اختیار بیماران بود
دکتر سيد محمد کاظمینی از همکاران بخش اورولوژی مرحوم دکتر نادری هم گفت: حدود 40 سال دکتر را می شناسم. من از دوران رزیدنتی خودم که ایشان تشریف آوردند از نزدیک با ایشان بودم و خصوصیات  اخلاقی ایشان را می شناسم؛ بسیار زحمتکش و پیگیر کار بیماران بودند و تمام وقت در دانشگاه کار می کردند. از هر جهت دلسوز بیماران بودند و هر کاری که از دستشان بر می آمد انجام می دادند.
پیوند کلیه را بعد از پایه گذاری دکتر مهربان در بیمارستان به خوبی ادامه دادند و با تعداد قابل قبول بیش از 100 پیوند در سال؛ بخش اورورلوژی بیماستان را به یکی از بخش های معتبر پیوند کلیه در کشور رساندند که این کار با زحمت دکتر مهربان و دکتر نادری اتفاق افتاده است.
وی افزود: دکتر نادری دربست در اختیار بیماران بود و در کار پیوند کلیه، پیگیر کار بیماران بود و از جمله کسانی بود که هیچ سرگرمی، اشتغال و کار دیگری در برنامه هایش نبود. خدا رحمت کند ایشان را؛ همه همکاران دانشگاه علوم پزشکی تهران به نوعی این خصوصیت را دارند اما باید دلسوزی را از ایشان الگو بگیرند.
خبرنگار: محبوبه نوروزی


   

  • گروه خبری : ستاد مرکزی روابط عمومی,گروه خبری RSS,اخبار ,مراسم ها و همایش ها
  • کد خبر : 159058

1 نظر برای این مقاله وجود دارد

لیلا شیرازی

لیلا شیرازی

99/04/29 - 21:57

من یکی از بیماران دکتر نادری بزرگوار بودم او بی نظیر در کارش بود بسیار ناراحت شدم خدا بیامرزتش با اولیا محشور شود

پاسخ

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *