سومین جلسه کمیته شناسایی و معرفی مشاهیر و مفاخر دانشگاه برگزار شد

این کمیته پیرامون نام گذاری های پیشنهادی از سوی مدیریت های تابعه دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداخت.

سومین جلسه كميته شناسايي و معرفي مشاهير و مفاخر دانشگاه 29 تیرماه 95 در سالن شوراي دانشگاه برگزار شد.
در این كميته که با حضور استاد بهادری رییس دفتر دانش آموختگان دانشگاه، دکتر پارساپور دبير كميته، دكتر مصداقي نيا، دكتر خلج و ظريفه روح‌نواز اعضای کمیته و مدعوین جلسه دکتر اکبری ساری رییس دانشکده بهداشت، دكتر ظفرقندی رییس مرکز تروما برگزار شد،اعضاء در خصوص پیشنهادات ارسالی از سوی مدیریت های مختلف دانشگاه به بحث و تبادل نظر پرداختند و در پایان موارد ذیل به تصویب کمیته رسید و مقرر گردید برای تصویب نهایی در دستور جلسه شورای دانشگاه قرار گیرد.
نام گذاری بخش جراحی عمومی بیمارستان شریعتی به نام استاد دکتر انوشیروان هدایت
نام‌گذاری مجموعه همایش‌های بیمارستان سینا به نام پروفسور یحیی عدل
نام‌گذاری ساختمان جدید بیمارستان سینا به نام استاد دکتر زرگر
نام گذاری جایزه دانشکده بهداشت در زمینه بهداشت عمومی به نام استاد مصداقی نیا.
همچنین مقرر شد پیش نویس اساسنامه این جایزه به عنوان الگوی برای پیشنهادات مشابه در سطح دانشگاه در هیات رییسه دانشگاه مطرح و مصوب گردد.

خبر: مقدم

عکس: مهدی کیهان