سومین حلقه کتاب خوانی مجازی کانون دانشجویی ادبی رویش برگزار می شود

کانون دانشجویی ادبی رویش دانشگاه علوم پزشکی تهران، نقد و بررسی کتاب کیمیاگر را به صورت مجازی برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی، باتوجه به شیوع بیماری کرونا و تعطیلی دانشگاه ها، کانون های دانشجویی دانشگاه فعالیت های خود را در زمینه های مختلف به صورت مجازی دنبال می کنند.
بر این اساس، کانون دانشجویی ادبی رویش قرار است سومین حلقه کتاب خوانی مجازی خود را با محوریت کتاب «کیمیاگر» اثر پائولو کوئیلو، در فضای واتساپ برگزار کند.
این رمان دربارهٔ چوپانی اسپانیایی به نام سانتیاگو است که در رؤیای خود، محل گنجی مدفون را در حوالی
اهرام مصر مشاهده می‌کند و به قصد تحقق بخشیدن به این رؤیای صادقه که آن را افسانهٔ شخصی خود می‌خواند، موطنش، آندلس را رها می‌کند و رهسپار صحرای آفریقا می‌شود.
این رمان از رمان های بسیار پرفروش دههٔ پایانی قرن بیستم جهان است. این کتاب در بیش از
۱۵۰ کشور دنیا انتشار و به بیش از ۵۲ زبان ترجمه شده است.
زمان برگزاری این حلقه کتاب خوانی روز یکشنبه 31 فروردین 99 از ساعت 21 بوده و علاقه مندان می توانند با مراجعه به لینک گروه واتساپ زیر در این حلقه کتاب خوانی شرکت کنند:

کامران محمدیان

کامران محمدیان