• تاریخ انتشار : 1402/07/19 - 09:41
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 362
  • زمان مطالعه : 4 دقیقه

گفتگو با شیرین قندهاری دانشجوی علوم تغذیه و دارنده مدال طلای پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور

شیرین قندهاری: دلیل علاقه و ورودم به حیطه کارآفرینی به ماهیت رشته تغذیه برمیگردد

شیرین قندهاری دانشجوی دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران موفق به کسب مدال طلا در بخش گروهی و در حیطه کارآفرینی و کسب‌وکارهای فناورانه شد.

شیرین قندهاری: دلیل علاقه و ورودم به حیطه کارآفرینی به ماهیت رشته تغذیه برمیگردد

به گزارش روابط‌عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی، در پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشور شیرین قندهاری در بخش گروهی موفق به کسب مدال طلا در حیطه کارآفرینی و کسب‌وکارهای فناورانه شد. در همین راستا گفتگو با دانشجوی موفق دانشکده علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران را بخوانید.

ضمن تبریک برای کسب مدال طلای پانزدهمین المپیاد علمی دانشجویان علوم پزشکی کشوری، حیطه کارآفرینی و کسب و کار های فناورانه، لطفاً خودتان را معرفی کنید؟

شیرین قندهاری هستم؛ ورودی ١۴۰١ کارشناسی ارشد علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی تهران

چرا تصمیم گرفتید وارد مسیر المپیاد شوید و چطور حیطه کارآفرینی را انتخاب کردید؟

از دوران کارشناسی همیشه سعی می کردم از حرکت تک بعدی در دانشگاه دوری کنم و از فرصت‌های موجود و بسیار ارزشمند دوران دانشجویی جهت تقویت مهارت های مختلف استفاده کنم.

اما دلیل علاقه و ورودم به حیطه کارآفرینی به ماهیت رشته تغذیه برمیگردد؛ زمانی که متوجه پتانسیل های بسیار این رشته در دنیای کارآفرینی و خلق ارزش شدم و حس کردم دنیای کارآفرینی فضایی است برای تبدیل نتایج مطالعات و پژوهش ها به کاربرد.

کسب و کارهای بزرگ و ارزشمندی در حیطه های مختلف علم تغذیه در دنیا توسط غیر متخصصین این رشته ساخته شدند و خود ما از این پتانسیل غافل ماندیم!

فضای المپیاد را یکی از مهم ترین فرصت های دوران دانشجویی برای هر دانشجو میدانم که نباید از آن راحت گذر کرد. در واقع مناسب ترین فضا برای شبکه سازی با دانشجویان سایر رشته ها، استفاده از دانش کارآفرینی منتورها و اساتید و همینطور جذب سرمایه جهت شروع یک کسب و کار و ورود به دنیای کارافرینی است.

کارآفرینی ترکیبی از علم و تجربه است که در المپیاد کارآفرینی امکان کسب هر دوی این موارد وجود داشت.

به دانشجویان علاقه‌مند در حیطه کارآفرینی چه توصیه‌هایی دارید؟

شبکه سازی را جدی بگیرند! یکی از مهم ترین دلایل موفقیت من در المپیاد، تیمی بود که در آن قرار گرفتم، همینطور که تیم خوب از مهم ترین دلایل موفقیت یک کسب و کار هم هست.

در درجه دوم به منابع المپیاد اکتفا نکنند و علم کارآفرینی را از کتب مختلف و موجود دنبال کنند، پادکست‌های مختلفی هم درباره تجربه کارآفرینان بزرگ ساخته شده که منبع خوبی برای دسترسی به علم تجربی این کارآفرینان است.

از تجربه خودتان در آزمون گروهی بگویید و این که در کدام آزمون می‌توان موفق‌تر عمل کرد؟

امسال با تغییر شیوه نامه ها، المپیاد کارآفرینی صرفا به صورت گروهی برگزار شد که برای من تجربه بسیار شیرینی شد.

تشکیل اصولی تیم برای شروع و توسعه یک کسب و کار جزو تاثیرگذارترین دلایل موفقیت یک کسب و کار است و ما با توجه به اهمیت بسیار این موضوع، فرایند تشکیل تیم را با تلاش های سرگروه تیم دکتر کهن، حتی قبل از شروع جدی مراحل المپیاد دنبال کردیم.

کنار هم قرار گرفتن اعضایی با مهارت های مختلف، با شخصیت هایی مناسب کارآفرینی و با تاب آوری بالا از مهم ترین دلایل موفقیت تیم ما بود.

تیمی بودن فرایند المپیاد از ابتدایی ترین مرحله، که آزمون غربالگری کشوری برگزار شد تا مرحله پایانی ارائه به داوران دلگرمی زیادی را به همراه داشت و خداروشکر نتیجه بسیار خوبی حاصل شد.

فرایند المپیاد را چگونه ارزیابی کردید؟

در ابتدا جا دارد از مسئولین برگزاری المپیاد امسال قدردانی کنم؛که در همه جنبه های مختلف بسیار پاسخگو بودند. تغییر شیوه نامه ها و فرایند ها المپیاد امسال را تا حدی ناشناخته کرد که میتوانست فضای ابهام را به وجود بیاورد اما در مجموع المپیاد امسال به غایت نهایی خودش رسید.

هم‌زمانی مراحل المپیاد خللی در دروس دانشگاهی‌تان ایجاد نکرد؟

در این مورد جا دارد از استاد بزرگوارم دکتر لیلا آزادبخت تشکر کنم که کمال همکاری را با بنده داشت، با توجه به این که عمده فرایند المپیاد در تابستان برگزار شد، تداخل عمده ای ایجاد نشد.

آیا از کلاس‌های آمادگی برای شرکت در المپیاد استفاده کردید؟

بله در کلاس های آمادگی المپیاد کارآفرینی دانشگاه تهران شرکت کردم و دوره پودمانی المپیاد کارآفرینی را هم به‌طور کامل گذراندم.

آیا شرکت در المپیاد را به دیگر دانشجویان توصیه می‌کنید؟

بله قطعا، توصیه میکنم دانشجویان دید تک بعدی در رشته خودشان نداشته باشند و از فرصت‌های موجود در دوران دانشجویی استفاده کنند. و همچنین دانشجویان، المپیاد را فراتر از یک فعالیت دانشجویی و کسب مدال و امتیازات ببیند، تجربه های بسیار ارزشمندی که در این رشته فعالیت ها به دست میاید جزو مهم ترین اتفاقات دوره دانشجویی یک دانشجو است. در پایان جا دارد از خانواده ام، دکتر علیرضا کهن، سرگروه و همینطور تک تک اعضای تیم که تمام تلاششان را به کار گرفتند، دوستانم در تیم منتورینگ دانشگاه، مجموعه مرکز رشد استعداد های درخشان و معاونین دانشگاه و دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی تشکر کنم که در این مسیر بسیار همراه و همدل بودند.

  • گروه خبری : دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی
  • کد خبر : 248029
زهرا عبداللهی
تهیه کننده:

زهرا عبداللهی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *