صد و پنجمین نشست کمیته بحران کووید 19 بیمارستان سینا برگزار شد

صد و پنجمین نشست کمیته بحران کووید19 بیمارستان سینا، شنبه 30 مرداد 1400 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، بیمارستان سینا، در ابتدای جلسه آمار هفته هفتاد و هفتم بحران کووید در بیمارستان سینا ارائه شد و در ادامه مینا نجفی، مدیر پرستاری بیمارستان به بیان آمار مراجعان درمانگاه تخصصی و تعداد اعمال جراحی در اتاق های عمل پرداخت.

مهندس هادی مخبر، مشاور رئیس بیمارستان بیان داشت: برای رفاه حال همکاران، مکانی برای واکسیناسیون خانواده آنان در بیمارستان تجهیز شده است. تا آنان برای واکسناسیون به دانشکده پزشکی و مامایی مراجعه نکنند و با آسودگی خاطر در بیمارستان واکسینه شوند. وی در ادامه از پشتیبانی های دکتر اتابک نجفی، رئیس بخش های ای سی یو قدردانی کرد.

دکتر محمد طالب پور، رئیس بیمارستان سینا گفت: ارزیابی ها نشان دهنده این مطلب است که میزان مراجعه بیماران به تریاژ همچون هفته گذشته زیاد است اما از تعداد بیماران بستری کاسته شد و بیشتر بیماران برای دریافت رمدسیویر به درمانگاه سرپایی مراجعه دارند. آنچه که اهمیت دارد برآرود نحوه تشخیص بیماران نیازمند به دریافت رمدسیویر است. باید در نظر داشت، هر بیماری نیاز به این دارو ندارد و با درمان های ساده تر می تواند بهبودی یابد.

وی همچنین با توجه به شروع پیک ششم کووید در مهر ماه بر دریافت دوز سوم واکسن همکاران تا پایان شهریور ماه تاکید کرد.

دکتر مهدی ابراهیمی، معاون درمان نیز عنوان کرد: باید به این نکته توجه داشت که ماندگاری بیماران بدحال مبتلا به کووید برای طی کردن روند درمان زیاد است و این مسئله است که سبب اشغال تخت ها می شود. هر بیماری نیازمند دریافت رمدسیویر سرپایی نیست بلکه باید درگیری ریوی در آنان محرز باشد و همچنین میزان اکسیژن خون آنها نیز زیر 92 در صد باشد.

دکتر آذر حدادی نیز بیان داشت: تزریق رمدسیویر بدون انجام سی تی اسکن و مشاهده درگیری ریوی هیچ جایگاهی ندارد و نباید تجویز و استفاده شود.

دکتر اتابک نجفی نیز پیشنهاد، افزایش 5 تخت ای سی یو ویژه بیماران مبتلا به کووید را مطرح کرد.

 

رضا  آسیابی
تهیه کننده:

رضا آسیابی

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *