لیست اخبار صفحه :326
دبیر اجرایی سی و نهمین آزمون دانشنامه بورد تخصصی دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، جزییات این آزمون را تشریح کرد

در نشستی دکتر احمدرضا شمشیری معاون مالی اداری دانشکده دندانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران و همچنین دبیر اجرایی سی و نهمین آزمون دانشنامه بورد تخصصی جزییات این آزمون را بیان کرد.

برگزاری وبینار آموزشی بهداشت محیط و مدیریت پسماند در مجتمع بیمارستانی امام خمینی(ره)

به همت گروه آموزش پرستاری مجتمع کارگاه مجازی بهداشت محیط و مدیریت پسماند در مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) برگزار شد. اهم سرفصل‌های آموزشی این وبینار گندزدایی، معرفی محلول‌های گندزدا، دستورالعمل‌های بهداشت محیط و مدیریت پسماند بود.

سومین جلسه شورای فصلی دانشکده پزشکی در سال 1402 و گرامیداشت هفته پژوهش در مجتمع بیمارستانی یاس

به مناسبت برگزاری جلسه فصلی پژوهش و گرامیداشت هفته پژوهش روز دوشنبه ششم آذر ماه 1402 مراسمی با حضور مسئولین گروه پژوهشی دانشگاه و مسئولین مجتمع بیمارستانی یاس در سالن آمفی تاتر مجتمع برگزار شد.