لیست اخبار صفحه :361
قدردانی دکتر ایاد شقورا  از همدردری رئیس و اعضای خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران

قدردانی دکتر ایاد شقورا از همدردری رئیس و اعضای خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران

دکتر ایاد شقورا ، دانش آموخته فلسطینی دوره PhD رشته مدیریت خدمات بهداشتی و درمانی دانشکده بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران و مدیر یکی از بیمارستان های غزه در پیامی از همدردی رئیس و خانواده دانشگاه علوم پزشکی تهران در حملات وحشیانه رژیم اشغالگر قدس و شهادت اعضای خانواده اش قدردانی کرد.

نشست مدیر خیرین دانشگاه با معاون اداری و مالی دانشکده داروسازی در راستای ایجاد فضای حسن‌نیت به‌منظور جذب خیرین

نشست مدیر خیرین دانشگاه با معاون اداری و مالی دانشکده داروسازی به‌منظور دستیابی به راهکارهای مناسب برای برطرف‌کردن چالش‌های موجود از طریق جذب مناسب خیرین برگزار شد.

تامز جی سی 15: بخش بازتوانی قلبی و ریوی بیمارستان سینا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، درمانگاه پزشکی ورزشی بیمارستان سینا شامل بخش های طب سوزنی، ورزش درمانی و بازتوانی قلبی و ریوی است. در بخش ورزش درمانی با تجویز پزشک متخصص برای کمر درد، زانو درد و غیره ... خدمات ارائه می شود. در بخش بازتوانی قلبی و ریوی از زمانی که فرد در بیمارستان بستری است با آموزش انجام فعایت های بدنی آغاز و بعد از ترخیص با مراجعه به این بخش بین24 تا 36 جلسه ورزش درمانی برای بیمار در نظر گرفته می شود.

طراحی و ساخت بیو سنسور الکتروشیمیایی برای تشخیص عامل S100B در ترومای مغزی در ژورنال کلاب دکتر مهرآسا رحیمی برومند

ژورنال کلاب دکتر مهرآسا رحیمی برومند از گروه زیست مواد دارویی دانشکده داروسازی ۱۶ آبان ۱۴۰۲ به خلاصه‌ای از پروژه طراحی و ساخت بیو سنسور الکتروشیمیایی برای تشخیص بیومارکر s100B در ترومای اختصاص یافت.