اعلام حمایت نماینده یونیسف از فعالیتهای مرکز طبی کودکان در درمان کودکان مبتلا به سرطان و بیماریهای صعب العلاج
دکتر رابین ناندی نماینده صندوق کودکان ملل متحد در ایران (یونیسف)، از بخش پیوند سلول های بنیادی مرکز طبی کودکان بازدید و بر حمایت از فعالیت های این مرکز تاکید کرد.
پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه علوم پزشکی تهران
تامز Q&A: تب دنگی علائم، پیشگیری و درمان
دکتر محمدرضا صالحی، رئیس دانشکده پزشکی و دانشیار گروه بیماریهای عفونی دانشگاه علوم پزشکی تهران، در برنامه پرسش و پاسخ با متخصصان دانشگاه در خصوص پشه آئدس اظهار داشت: به واسطه پشه آئدس، اگر انسانی مورد گزش قرار بگیرد، پشه آلوده به ویروس خواهد شد و انسان بعدی که مورد گزش قرار می گیرد، مبتلا خواهد شد. این پشه میتواند موجب درد پشت چشم، خستگی، خونریزی از بینی و لک های پوستی شود. دکتر صالحی افزود: متأسفانه، هیچ داروی مشخصی برای پیشگیری از این بیماری وجود ندارد. بنابراین، بهترین راهکار، کنترل آب های راکد، پوشیدن لباسهایی با آستین بلند، استفاده از اسپری های دافع حشرات و نصب توری در خانههاست.
برگزاری جلسه کارگروه پدافند زیستی استان تهران در معاونت بهداشت
در راستای اجرای دستورالعمل "واپایش تهدیدات ناشی از ناقل مهاجم زیستی (پشه آئدس)" جلسه هماهنگی بینبخشی با حضور نمایندگان دستگاهها و سازمانهای مجری برنامه توسط معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
همکاری ایران و یونیسف در حوزه سلامت کودکان
حمایت از کودکان بیمار صعبالعلاج و سرطانی با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران و یونیسف
دکتر رضا شروین بدو، در جلسه با نماینده یونیسف گفت: همکاریها با یونیسف برای حمایت از سلامت کودکان، به خصوص کودکان مبتلا به بیماریهای صعبالعلاج و سرطانهای مقاوم به درمان، افزایش پیدا کرده است.
برگزاری جلسه نشست کارشناسان واحد بهداشت حرفهای در مرکز بهداشت جنوب تهران
کارشناس مسئول واحد بهداشت حرفهای مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه نشست این واحد با کارشناسان بهداشت حرفهای خبر داد.
برگزاری جلسه کمیته مشترک داخلی و بین بخشی بیماریهای زئونوز سال 1403 در مرکز بهداشت جنوب تهران
کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماریهای غیر واگیر مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه کمیته مشترک داخلی و بین بخشی بیماریهای زئونوز در سالن جلسات ستاد خبر داد.
دانشگاه علوم پزشکی تهران در مسیر ارتقا جایگاه دانشگاه در نظام های رتبه بندی بین المللی
کمیتههای ارتقای رتبه بندی در دانشکدهها تشکیل می شود
دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای ارتقای جایگاه خود در رتبهبندیهای بینالمللی، کمیتههای ارتقای رتبهبندی را در دانشکدهها ایجاد می کند.
تامز نیوز: معرفی دستاورهای سه ساله معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران در حوزه نیروی انسانی
در برنامه تامز نیوز دکتر علیرضا اولیائی منش معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران، با اشاره به اهمیت نقش مراقبان سلامت به عنوان رکن اصلی حوزه بهداشت، اقدامات موثر معاونت بهداشت را در راستای بهبود وضعیت استخدامی و پرداختی همکاران این حوزه تشریح کرد. وی همچنین از الزامی شدن حق محرومیت از مطب پزشکان و دندانپزشکان عمومی حوزه بهداشت که حائز شرایط هستند، خبر داد.
برگزاری دومین جلسه دوره هادیان زندگی در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت در شبکه بهداشت اسلامشهر
واحد سلامت خانواده شبکه بهداشت اسلامشهر دومین جلسه دوره هادیان زندگی را در راستای اجرای قانون جوانی جمعیت برگزار کرد.
قسمت دوم
تامز Q&A: پشه آئدس و بیماری دانگ قسمت دوم (علائم بیماری)
دکتر علی نیک فرجام، مدیر گروه بیماریهای واگیر معاونت بهداشت در خصوص بیماریهای منتقله از پشه آئدس و علائم بیماری در مصاحبه خود گفت: در بیشتر افراد بیماری بدون مشکل خاصی بهبود خواهد یافت اما در گروه اندکی از بیماران ممکن است موجب بد حال شدن بیمار و حتی مرگ وی شود. علائم خفیف این ویروس معمولاً ۴ تا ۶ روز پس از عفونت شروع میشوند و معمولاً تا ۱۰ روز ادامه داشته و این علائم مشاهده میشود: تب و شدید، سر درد، درد پشت چشم، درد شدید مفصل و عضله، خستگی و حالت تهوع. این علائم معمولاً پس از یک هفته از بین رفته و به ندرت عوارض جدی یا کشندهای در پی دارد.