• تاریخ انتشار : 1403/07/25 - 11:25
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

غربالگری و معاینه پدیکلوزیس برای 2 هزار و 282 دانش‌آموز در مرکز روستایی امام محمدباقر (ع)

کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر مرکز بهداشت جنوب تهران از معاینه و غربالگری پدیکلوزیس در مرکز بهداشت امام محمدباقر (ع) خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زهرا ندا، کارشناس مسئول واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های واگیر این مرکز گفت: مراقبان سلامت مرکز بهداشت امام محمدباقر (ع)، با همکاری واحد مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران، معاینه و غربالگری پدیکلوزیس را برای دانش‌آموزان در مدارس روستای مرتضی گرد انجام دادند.
وی در ادامه افزود: دانش‌آموزان مشکوک و یا آلوده به پدیکلوزیس برای بررسی تکمیلی، شروع درمان و بررسی اعضا خانواده، به مراکز ارجاع داده شدند.
دسترسی همگانی، آموزش، افزایش آگاهی والدین، دانش‌آموزان و آموزگاران، بیماریابی، درمان رایگان و نحوه صحیح برخورد با این بیماری، از فعالیت‌های مرکز امام محمدباقر (ع) برای مبارزه با پدیکلوزیس است.

• گروه خبری : مرکز بهداشت جنوب تهران
نگار  دیوبندی