مصاحبه با دکتر آرش جعفریه، رئیس سابق مجتمع بیمارستانی امیراعلم؛ما نباید از ترس از ابتلا به کرونا خودکشی کنیم
دکتر آرش جعفریه گفت: نکته حائز اهمیت آن جاست که برخی از بیماران که دارای بیماری های زمینه ای هستند از ترس از ابتلا به کرونا به بیمارستان مراجعه نمی کنند و با گذشت زمان زیاد بیماری آنها لاعلاج می شود ما تلاش می کنیم بهترین سرویس را با رعایت اصول ایمنی به آنها ارائه دهیم.
تعداد بیماران بستری مبتلا به کرونا در این بیمارستان امیراعلم چقدر است؟
تعداد مراجعان به دلیل کرونا در روزهای نخست به 110 بیمار در روز میرسید اما خوشبختانه این روزها تعداد مراجعان مبتلا به کرونا کاهش یافته است. 4 بخش ما در روزهای ابتدایی درگیر رسیدگی به این بیماران بودند و 2 بخش «آی سی یو» بیمارستان نیز برای مقابله با این بیماری تجهیز شده بودند. درحال حاضر 4 بخش ما تعطیل شده و تمام بیماران مبتلا به کوید19 در یک بخش بستری هستند به طوری که امروز تنها دو بیمار مبتلا در بیمارستان ما بستری هستند و اگر روند به همین سمت پیش رود، بیماران بستری را میتوانیم مرخص کنیم.
*رفتار این بیماری غیرقابل پیش بینی است
به نظر شما باز هم شیوع این بیماری اوج خواهد گرفت؟ تعطیلیها تاثیر بسیاری در کاهش مبتلایان داشته است همچنین رعایت اصول بهداشتی و فاصله گذاری فیزیکی نیز موثر بوده است اما رفتار این بیماری غیرقابل پیش بینی است و نمیدانیم که با بازگشاییها این بیماری اوج پیدا میکند یا خیر، اما بررسیها نشان میدهد شیوع به صورت مقطعی اوج خواهد گرفت و شدت آن همانند اسفند نخواهد بود.
*کاهش 90 درصدی مراجعه بیماران به درمانگاهها
میزان کاهش مراجعات به مجتمع بیمارستانی امیراعلم چگونه می باشد؟ برخی بیمارستانها مانند بیمارستان امیراعلم ماموریتهای خاص دارند به طور مثال، درمان سرطان سر و گردن در مراحل پیشرفته از جمله ماموریتهای ما است، از روز شنبه درمانگاه گوش و حلق و بینی و داخلی این مرکز بازگشایی شده است و امیدواریم بیمارستان دیگر هم پذیرای بیماران باشد و این اقدامات نیز بر اساس پروتکولهای وزارت بهداشت و رعایت نکات بهداشتی صورت میگیرد. انجام اعمال جراحی در این بیمارستان آغاز شده است از روز شنبه اعمال جراحی با تعداد کم و با حفظ جوانب احتیاط و ایمنی لازم برای بیماران و پرسنل آغاز شده است در بحران کرونا ۹۰ درصد بیماران ما به بیمارستان مراجعه نکردند و امیدواریم با کنترل بیماری بیماران اطمینان را به دست بیاورند که برای درمان به بیمارستان مراجعه کنند به دلیل اینکه بیمارستان ها نکات بهداشتی را رعایت خواهند کرد.
*بیمارستان ایزوله است
رئیس بیمارستان امیراعلم درباره وضعیت ایزوله شدن درمانگاههای بیمارستان توضیح میدهد: نمیتوانیم ۱۰۰% به بیماران اطمینان دهیم که در بیمارستان به کرونا مبتلا نمیشود و باید جوانب احتیاط را رعایت کنیم. در مدخل ورودی درمانگاه سینک روشویی نصب شده در ورودی های بیمارستان مواد ضدعفونی قرار دادیم و به بیماران به صورت رایگان ارائه میکنیم، برخی از افراد با مترو و اتوبوس به بیمارستان مراجعه میکنند که ممکن است در مسیر رفت و آمد به این بیماری مبتلا شوند اما نکته حائز اهمیت آن جاست که برخی از بیماران که دارای بیماریهای زمینهای هستند از ترس از ابتلا به کرونا به بیمارستان مراجعه نمیکنند و با گذشت زمان زیاد بیماری آنها لاعلاج می شود ما تلاش میکنیم بهترین سرویس را با رعایت اصول ایمنی به آنها ارائه دهیم.
برخی از بیماران ما در لیست اعمال جراحی قبلی بودند پس از بحران کرونا متوجه شدیم که به دلیل همان بیماری زمینه ای جان خود را از دست داده اند و این افراد به دلیل ترس از ابتلا به کرونا به بیمارستان مراجعه نکرده بودند. ما نباید از ترس از ابتلا به کرونا خودکشی کنیم. بیماران قلبی سرطانی روماتولوژی و ...
نظر دهید