• تاریخ انتشار : 1399/10/16 - 07:23
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 531
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه

در جلسه کمیته علمی کووید 19 دانشگاه

معاون درمان دانشگاه، ممیزی بالینی را اقدام بسیار مؤثر در بهبود تصمیمات بالینی دانست

جلسه کمیته علمی کووید 19 دانشگاه با حضور برخی مدیران گروه های آموزشی بالینی و روسای بخش ها دوشنبه 15 دی 99 برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران معاونت درمان، در این جلسه که دوشنبه ۱۵ دی ۹۹ در سالن شورای حکیم برگزار شد، دکتر سید فرشاد علامه معاون درمان دانشگاه ضمن تشکر از حضور فعال اساتید در زیرکمیته‌های علمی درمان کووید دانشگاه گزارشی از وضعیت آماری بیماران کووید ۱۹ در بیمارستان‌های دانشگاهی و غیردانشگاهی تابعه از ابتدای پاندمی در اسفندماه تا نیمه دی‌ماه ارائه کرد.
دکتر علامه همچنین ممیزی بالینی clinical audit را اقدام بسیار مؤثر در بهبود تصمیمات بالینی دانست و گفت: در این حوزه تیم‌های ارزیابی معاونت درمان متشکل از اعضاء هیئت‌علمی منتخب به بیمارستان‌های ریفرال کرونا رفته و سیر درمان بیماران کووید در این بیمارستان‌ها را با رویکرد مشورتی بررسی کردند و مسلماً استمرار این اقدام در بهبود کیفیت خدمات بالینی مؤثر خواهد بود.
وی افزود: از دیگر اقدامات لازم در موضوع کووید 19 رجیستری اطلاعت این بیماران و پرونده خوانی به‌منظور استفاده از داده‌ها با کمک واحد مدارک پزشکی بیمارستان‌ها است که منجر به ارتقا فعالیت‌ها در آینده می‌شود.
دکتر حسین خلیلی مدیر گروه فارماکوتراپی بالینی و دکتر دهقان هیئت‌علمی گروه عفونی و معاون درمان مجتمع امام خمینی(ره) درزمینه تغییرات ویرایش نهم پروتکل کشوری در حوزه تجویز دارو برای بیماران کووید ۱۹، به ارائه نتایج مطالعات انجام‌شده داخلی و خارجی و نقاط قوت و ضعف آن‌ها پرداختند.
دکتر مونا کارگر نماینده حوزه معاونت غذا و دارو گزارشی از وضعیت استوک داروهای رایج در درمان کرونا ارائه کرد.
دکتر علامه از گروه زنان و زایمان دانشگاه به‌منظور توجه ویژه به مادران باردار مبتلابه کووید و برقراری ارتباط مؤثر و مفید کارشناسان و بیمارستان‌ها با اساتید گروه تشکر کرد.
دکتر اشرف آل یاسین مدیر گروه زنان و زایمان نکاتی را پیرامون آخرین نسخه از پروتکل‌های کشوری درمان کووید 19 در مادران باردار بیان کرد.
 دکتر فهیمه قطبی زاده معاون درمان گروه زنان و زایمان چالش‌های درمان در مادران باردار مبتلابه کرونا را مطرح کرد.
دکتر مسعود محمدپور عضو هیئت‌علمی گروه اطفال بر در نظر گرفتن تفاوت اطفال با سایر گروه‌های سنی‌ در پروتکل‌ها و توجه ویژه به بیماری‌هایی که در حاشیه کووید ۱۹ قرار گرفتند، تاکیدکرد.
دکتر سروش راد عضو هیئت‌علمی گروه هماتولوژی و آنکولوژی دانشگاه پیشنهادهایی را پیرامون مصرف داروهای ضد انعقادی در بیماران مبتلابه کووید 19 ارائه کرد.
دکتر محمدرضا جعفری مشاور معاون درمان دانشگاه به یکپارچه‌سازی راهنماهای درمان کووید در دانشگاه علوم پزشکی تهران به‌عنوان دانشگاه مادر و ادامه مباحث علمی در زیرکمیته‌های علمی کووید دانشگاه و بررسی چالش‌ها و پیشنهادهای ارائه‌شده در این زیر کمیته‌ها پرداخت.
در این جلسه هر یک از اساتید نکات چالشی و نیازمند بررسی و تصمیم‌گیری در سطح دانشگاه را مطرح کردند و هم‌فکری و اشتراک دانش و تجربه ‌صورت گرفت.

 

  • گروه خبری : معاونت درمان,گروه خبری RSS
  • کد خبر : 168177
الهام  حق شناس
تهیه کننده:

الهام حق شناس

تصاویر

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *