نهمین جلسه تیم رهبری و مدیریت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) در سال ۱۴۰۲
در نشست این هفته تیم رهبری و مدیریت مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) گزارشی در خصوص ارزشیابی دوره فلوشیپ ناباروری و همچنین اهم چالشهای واحد انتقال بیمار ارائه شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره)، نهمین نشست اعضای تیم رهبری و مدیریت این مرکز در سال جدید، دو شنبه پنجم تیرماه ۱۴۰۲ با حضور دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع، معاونان درمان، پشتیبانی و سایر اعضا در سالن شورای ریاست برگزار شد.
رئیس مجتمع با اشاره به بازدید هیئت ارزشیابی دوره فلوشیپ از بخش ناباروری این مرکز گفت: در بازدید به عمل آمده موضوعاتی مطرح شد که بسیار حائز اهمیت است و باید در اولویت کارها قرار گیرد، همچنین باید هر چه سریع تر مسائل و چالش های این حوزه بررسی و تجهیزات و فضای مناسبی برای آن در نظر گرفته شود.
دکتر اینانلو با اشاره به ساماندهی مشکلات واحد دیسپچ گفت: با توجه به جابه جایی بخش ها به کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) بهتر است خدمات پاراکلینیکی، رادیولوژی، آزمایشگاه و… در همان ساختمان متمرکز تا از نقل وانتقال بی مورد بیماران تا حدی کاسته شود.
دکتر اینانلو، راه حل چالش های کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) را تأمین نیروی انسانی به ویژه کادر پرستاری عنوان کرد.
در ادامه دکتر دلدار رئیس بخش زنان و زایمان مجتمع با اشاره به برخی از نقاط قوت و ضعف بخش ناباروری در بازدید هیئت ارزشیابی دوره فلوشیپی گفت: در بازدید هیئت ارزشیابی دوره فلوشیپی که ۳۱ فروردین ۱۴۰۲ به انجام رسید نقاط قوت قابل توجهی از بخش ناباروری عنوان شد که شامل تنوع بیماران، وجود دستگاه میکروسکوپ و لاپاراسکوپی، اعمال جراحی و برنامه های آموزشی کافی و… بود، همچنین برخی نواقص ازجمله اصلاح فضاهای موجود و تأمین نیروی انسانی موردنیاز ارائه شد که بهتر است با توجه به اهمیت جوانی جمعیت در کشور اهم چالش های این حوزه مرتفع و در اولویت کارها قرار گیرد.
وی افزود: درسال ۱۴۰۱ تعداد 5 هزار و 320 ویزیت، ۶۰۵۲ سونوگرافی، ۶۵۹ OPU، ۴۰۹ انتقال جنین و تعداد ۲۲۹۷ عمل جراحی در بخش ناباروری مجتمع به انجام رسیده است.
سپس دکتر کیخا گفت: بر اساس استاندارد فضاهای اتاق عمل، درمانگاه ها، جنین شناسی و بخش IVF باید به هم مرتبط و حداقل متراژی حدود ۵۰۰ مترمربع برای آن در نظر گرفته شود اما در حال حاضر غیر از محدودیت فیزیکی که پذیرش ما را محدود کرده است فضای درمانگاه، نمونه گیری، اتاق عمل IVF به صورت متفرقه قرار دارد که برای رسیدن به یک استاندارد باید همه این فضاها تجمیع و جانمایی شود.
در ادامه دکتر سورکی بر اصلاح فرآیندها و تأمین تجهیزات موردنیاز بخش ناباروری تأکید کرد و گفت: برآوردی از تجهیزات موردنیاز و همچنین جانمایی فضاها برای بخش ناباوری صورت پذیرد و همچنین تیمی متشکل از پشتیبانی، درمان، پرستاری و گروه زنان و… تشکیل و جلسات مستمری در راستای مرتفع شدن چالش های این حوزه برگزار شود.
دکتر گنجعلی خان با اشاره به اهمیت موضوع جوانی جمعیت گفت: با توجه به اینکه مجتمع بیمارستانی امام خمینی (ره) سطح سه درزمینه ناباروری است و همچنین بیمارانی از اقصی نقاط کشور دارد بهتر است بخش ناباروری موردتوجه و چالش های آن در اولویت کارها قرار گیرد.
معاون پشتیبانی مجتمع ضمن تقدیر از عملکرد خوب واحد دیسپچ مجتمع گفت: اگر قبل از افتتاح کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) واحد دیسپچ راه اندازی نمی شد ممکن بود در خصوص نقل وانتقال، بیماران ما را با چالش های جدی مواجه کند که خوشبختانه با راه اندازی واحد دیسپچ بسیاری از مسائل مرتفع شده همچنین باید چالش های آن بررسی و تمهیداتی برای آن در نظر گرفته شود.
وی افزود: بهتر است مسائل و چالش ها در جلسات مدیریت و رهبری طرح موضوع شود و با تشکیل تیم های کارشناسی و بازدیدهای میدانی مسائل حل شود.
در بخش دیگر جلسه حمیدی فر مسئول واحد انتقال ایمن بیمار به ارائه گزارشی از درخواست های نقل وانتقال بیماران در ساعات مختلف روز و اهم چالش های این واحد پرداخت و گفت: با توجه به فعالیت ۲۴ ساعته واحد دیسپچ، این واحد با یکسری چالش ها مواجه شده که نیاز است برای ارائه خدمات باکیفیت برخی از موضوعات آن موردبررسی دقیق تر قرار گرفته و تمهیداتی برای آن اندیشیده شود.
وی افزود: بر اساس آمار در ساعت ۷ تا ۸ صبح حدود ۱۰ درصد یعنی ۳۰ درخواست برای نقل وانتقال بیمار وجود دارد و همین روند تا ساعت ۱۹ ادامه دارد و همچنین حدود ۶۰ درصد نقل وانتقال مربوط به کلان بیمارستان هوشمند حضرت مهدی (عج) است و ۲۱ درصد مربوط به خدمات پاراکلینیک می باشد که نیاز است با ارائه فرآیندهای اصلاحی روند درخواست ها تا حدی کاهش پیدا کند.
در این جلسه، دکتر سید حسن اینانلو رئیس مجتمع، دکتر محمدعلی سورکی معاون پشتیبانی، دکتر امیرحسین اورندی معاون درمان، دکتر زهرا پناهی رئیس بیمارستان ولیعصر (عج)، دکتر علی گنجعلی خان مدیر درمان مجتمع، دکتر سید علی مؤمنی مدیر امور پژوهشی، طاهره زرعی چیان مدیر پرستاری، احد اکرمی سرپرست مدیریت خدمات پشتیبانی، مهندس رضا رسولی سرپرست مدیریت دفتر فنی مجتمع و امیر رجبی رئیس دفتر ریاست و مسئول بهبود کیفیت از اعضای تیم رهبری و مدیریت مجتمع و دکتر مریم دلدار رئیس بخش زنان و زایمان، دکتر فاطمه کیخا رئیس درمانگاه ها، حسن رحیمی رئیس اداره امور اداری مجتمع، فاطمه حمیدی فر مسئول واحد انتقال ایمن بیمار به عنوان مهمانان ویژه این نشست حضور داشتند.
نظر دهید